in

WTFWTF

Museum betrapt koppels op camera’s: smeekt ze om “de daad” niet meer te doen

Museum betrapt koppels op camera's: smeekt ze om "de daad" niet meer te doen
Beeld: Facebook @Fort Gerharda - Muzeum Obrony Wybrzeża

Een militair museum in Polen heeft een pleidooi gehouden voor mensen om daar geen seks te hebben, nadat ze een aantal koppels hadden betrapt die de daad op camerabeelden deden.

Betrapte koppels

Het is duidelijk dat de wereld vol is met vele en gevarieerde wezens, en iedereen is ergens mee bezig, maar kom op wie krijgt er serieus een kick in een Pools militair museum? Zelfs als dat iets is waar je van houdt, kun je in ieder geval tot later wachten om ermee bezig te zijn in de privacy van je eigen huis. Toch heeft het Fort Gerhard-museum in Świnoujście, Polen, de mensen beleefd moeten vragen om te stoppen met neuken in de donkere hoeken van hun 19e-eeuwse Pruisische fort. Blijkbaar zijn alleen al de afgelopen maand ‘drie geliefden die zich bezighouden met rendez-vous’ op camera vastgelegd.

Pleidooi

Op hun sociale media-accounts verklaarde het fort: “Onze gasten worden vriendelijk verzocht … hoe kunnen we het zeggen … de kunst van de liefde niet meer te bedrijven in het museum, alsjeblieft!” Ze lijken in ieder geval een beetje gevoel voor humor te hebben over de hele zaak. Ze vervolgden: “We vragen onze amoureuze gasten om begripvol te zijn. De meeste exposities in ons museum zijn van vele jaren geleden. En ze zijn gewend aan geheel andere morele normen conservatief, zelfs orthodox en sober. “Laten we ze niet blootstellen aan ongemak!” Om eerlijk te zijn tegen hen, het is best grappig.

Het moet echter behoorlijk vervelend zijn, vooral als er laten we zeggen extra opruimwerk achteraf moet worden gedaan. Op de website van het museum, gevestigd in een mooie Poolse kustplaats, worden de exposities beschreven als variërend van ‘de tijd van Frederik de Grote tot het einde van de Koude Oorlog’. Piotr Piwowarczyk, de directeur van het museum, vertelde de lokale media: “In minder dan een maand hebben we al drie opnames gehad van geliefden die rendez-vous hebben. “Bezoekers van het fort hebben verschillende temperamenten, sommige zijn erg conservatief.

Bron: Unilad

Beeld: Facebook @Fort Gerharda – Muzeum Obrony Wybrzeża

Vrouw transformeert zichzelf tot levende barbie: geeft meer dan € 80.000 uit!

Vrouw reist de wereld rond als serial minnares

Vrouw reist de wereld rond als serial minnares