in

Agent houdt 5 oude dames aan en de reden waarom is hilarisch

Beeld: Pexels

Dit verhaal begint met een politieagent die een oudere dame aanhoudt die heel langzaam voor hem rijdt en het verhaal eindigt op een onverwachte manier. Het gaat al enige tijd rond op internet en we kunnen niet bevestigen of het waar is of niet. Maar eigenlijk maakt dat niet eens zoveel uit, want het is in ieder geval een té leuk verhaal.

Langzaam rijden

Een verkeersagent zat in zijn auto langs de snelweg toen hij een auto opmerkte die met slechts 22 km per uur voorbij kwam rijden. “Deze chauffeur is net zo gevaarlijk als een te hard rijdende chauffeur”, dacht hij bij zichzelf toen hij met blauwe zwaailichten de auto naar de kant van de weg haalde. Terwijl hij naar de auto liep, zag hij dat er vijf bejaarde dames inzaten, hun gezichten lijkbleek en hun ogen waren wijd open. De bestuurster, uiteraard in de war, vertelde de politie, “Meneer, ik begrijp het niet, ik voldeed precies aan de maximumsnelheid. Wat is er gebeurd?”

“Mevrouw”, antwoordde de politie, ‘U heeft niet te hard gereden, maar u begrijpt toch wel dat het net zo gevaarlijk kan zijn voor andere bestuurders als u zo veel langzamer rijdt dan de maximumsnelheid?” “Langzamer dan de maximumsnelheid?” vroeg ze. “Nee, ik zat precies op de juiste snelheid, 22 km per uur!” De agent probeerde zijn lachen te houden, en legde uit aan de vrouw dat “22” het nummer van de weg was, de E22, en niet de maximumsnelheid. De dame glimlachte, in verlegenheid gebracht, en vervolgens bedankte ze de politie om haar op haar fout te wijzen. “Voordat ik u laat doorgaan, ik heb alleen een vraag … Is iedereen in de auto in orde? De dames op de achterbank ziet er flink verwilderd uit en niemand heeft nog een woord gezegd sinds ik u heb aangehouden”, vroeg de politie. “Nou”, antwoordde de vrouw: “Ja, ze zijn nog een beetje aan het bijkomen. We kwamen net van weg 142.”

Dit is de functie van de mini-knoopjes op je jeans

Hij legde zijn zieke hond in het zwembad en wat daarna gebeurde krijg je tranen van in je ogen