in

LOLLOL WTFWTF

Vrouw wordt gepest om haar grote ogen: “mensen zeggen dat ze mijn gezicht verpesten”

Beeld: TikTok @sam.mcnab

Samantha wordt vaak getrold om haar grote ogen. Volgens critici “verpesten” de prominente gelaatstrekken haar gezicht. Ze is pas 21 en gaat op TikTok onder de naam sam.mcnab. En tot nu toe heeft ze meer dan 239k volgers.

Gepest om grote ogen

Haar video’s op het platform hebben al meer dan 26,3 miljoen likes gekregen. Haar fans zijn gek op haar uiterlijk. Niet iedereen vindt echter dat ze er zo geweldig uitziet. Sommigen zijn zo ver gegaan dat ze haar vergelijken met Tim Burton, een personage dat ook enorme ogen had. In een video die viraal is gegaan en miljoenen keren is bekeken, heeft Samantha meegedaan aan een recente trend om te bedekken wat een gezicht “verpest”. Samantha bedekte haar ogen met twee vingers en schreef “Bedek wat je gezicht verpest”. Een paar seconden later haalde ze haar vingers weg om haar ogen te laten zien. Ze beweerde dat haar ogen groter leken door de mascara die ze droeg.

@sam.mcnab

♬ original sound – the main it girl

Trollen

Hoewel trollen haar naar beneden probeerden te halen, verzekerde ze haar fans dat ze van haar grote ogen houdt. Samantha benadrukte dat ze geen aandacht zal schenken aan de hatelijke opmerkingen van de trollen. Ze deed alleen maar mee aan een trend. Haar korte clip was een schok voor veel mensen, en voordat een week voorbij was, had het bijna 10 miljoen views. Het kreeg ook ongeveer 740k likes, meer dan 5k commentaren, en meer dan 5k shares.

Veel mensen waren verrast door de grootte van haar ogen. Velen van hen complimenteerden haar met haar uiterlijk vanwege haar prominente kenmerken. Een van de fans zei dat de ogen “eigenlijk zo verdomd mooi” waren. Dit werd herhaald door een andere fan die zei: “Je ogen zijn zo mooi.” Een ander persoon was zowel geschokt als onder de indruk: “Je bent mooi, dat had ik gewoon niet verwacht.” Toch zeiden twee verschillende mensen dat ze respectievelijk op Tim Burton en Mr. Bean leek. Een ander zei dat ze “flabbergasted” waren, terwijl een ander zich afvroeg: “Hoe knipper je?” Gelukkig let Samantha niet op deze negatieve opmerkingen.

Bron: Thoughtnova

Beeld: TikTok @sam.mcnab

Vrouw neemt ontslag in verboden outfit

Vrouw neemt ontslag in verboden outfit

Influencer laat veel stof doen opwaaien door naakt voor kathedraal te poseren

Influencer laat veel stof doen opwaaien door zonder kleren voor kathedraal te poseren