in

Agent overleeft angstaanjagend ongeluk tijdens routinecontrole op snelweg!

routinecontrole

Op 1 mei ging het grondig mis tijdens een routinecontrole op een snelweg. In de video is te zien hoe een agent naast een auto op de pechstrook staat. Op het eerste gezicht lijkt alles normaal te verlopen, totdat er plotseling een zwarte BMW met hoge snelheid vanuit tegengestelde richting komt razen. De bestuurder verliest de controle over het stuur…

Routinecontrole

Met een ongekende snelheid vliegt de ontspoorde wagen over de middenberm. Een onvermijdelijke botsing met de auto op de pechstrook kan niet meer voorkomen worden. Op het allerlaatste moment beseft onze dienstdoende agent wat er staat te gebeuren. Hij weet zich op het nippertje in veiligheid te brengen, maar wordt toch licht geraakt. Door een wonder raakt niemand van de betrokkenen ernstig gewond. Achter het stuur van de uit de bocht gevlogen wagen zat een 17-jarige bestuurder, vergezeld door twee passagiers.

Wonder

Een wonder geschiedde toen bleek dat geen van de betrokkenen ernstige verwondingen had opgelopen. Zowel de agent als de inzittenden van de ontspoorde auto kwamen er met lichte verwondingen vanaf. Onderzoek wees uit dat achter het stuur van de uit de bocht gevlogen wagen een 17-jarige bestuurder zat, vergezeld door twee passagiers.

De heldhaftige acties van de agent hebben ongetwijfeld een tragedie voorkomen. Zijn alertheid en snelle reactie hebben hem en anderen gered van ernstige verwondingen of zelfs de dood. De beelden van het incident dienen als een krachtige herinnering aan de gevaren waarmee de politie dagelijks wordt geconfronteerd in hun streven om de openbare veiligheid te waarborgen.

Het politiekorps heeft de moed en professionaliteit van de agent geprezen en erkent zijn buitengewone toewijding aan zijn plicht. Ze benadrukken tevens het belang van veiligheidsmaatregelen en bewustwording bij het uitvoeren van routinecontroles op drukke wegen.

Bron: Zita

roekeloze motorrijder

Roekeloze motorrijder Betaalt Hoge Prijs voor zijn Dwaze Gedrag

dieven

Dieven stelen gympen ter waarde van € 15.000, maar ze waren allemaal voor de rechtervoet