in

Vader realiseert zich: ‘Auto gestolen met zijn 2-jarige op de achterbank’

Vader realiseert zich: 'Auto gestolen met zijn 2-jarige op de achterbank'
Beeld: YouTube @9 News Australia

Op het internet is een video opgedoken waarbij een vader zich realiseerde dat zijn auto gestolen is. Maar wat het zaakje nog erger maakte, is dat de auto gestolen is met zijn 2-jarige op de achterbank. Het zal je maar gebeuren. Op zich is het al erg genoeg als je auto gestolen wordt, maar dat het gestolen wordt met je 2-jarige op de achterbank gaat je verstand te boven.

Vader realiseert zich

Een vader beleefde zijn ‘ergste nachtmerrie’ toen hij besefte dat zijn auto was gestolen terwijl zijn tweejarige zoontje achterin lag te slapen. De vader was net met zijn zoon naar de winkels gereden in zijn grijze Volkswagen Tiguan, toen het incident op zondag (8 januari) rond 15.45 uur lokale tijd plaatsvond in Victoria, Australië. Hij kwam bij de winkel aan en wilde wat ijsjes kopen, maar besloot zijn zoon, die vredig achterin lag te slapen, niet wakker te maken. De vader liet de auto draaien zodat zijn zoon in de airconditioning kon blijven en ging naar buiten om zijn boodschappen te doen, terwijl hij op ongeveer 30 meter afstand van de auto bleef.

Beeld: YouTube @ 9 News Australia

Auto gestolen met 2-jarige op de achterbank

De politie vermoedt dat een man het voertuig had ‘geobserveerd’ voordat hij erin stapte, maar dat hij niet wist dat het kind erin zat toen hij het ging beroven. In een verklaring over het incident legde Detective Acting Senior Sergeant Grant Lewis uit: “(Hij heeft) dat voertuig gestolen, ongeveer 350 meter door de achterkant van de Chelsea-winkels gereden voordat hij zich duidelijk realiseerde dat er een kind in het voertuig zat.” Toen de vader zich realiseerde wat er was gebeurd, rende hij naar een kebabwinkel in de buurt waar de auto geparkeerd stond om hulp te halen. Gelukkig stopte de man die de auto stal toen hij besefte dat de tweejarige achterin zat, maar hij keerde niet terug.

Bron: unilad.com

Vrouw stort in elkaar na het eten van een wortel: 'Ze at 26 jaar lang alleen maar frietjes!'

Vrouw stort in elkaar na het eten van een wortel: ‘Ze at 26 jaar lang alleen maar frietjes!’

Bizarre video bewijst: 'IJs in een frituur doen kan extreem gevaarlijk zijn!'

Bizarre video bewijst: ‘IJs in een frituur doen kan extreem gevaarlijk zijn!’