in

“Schokkend: Koppel verbergt lichaam van zoon achter muur, maar beweert dat hij weggelopen is”

zoon

Op 25 februari meldden Amber-Leah Valentine en haar echtgenoot Jon Imes, beiden 41 jaar oud, hun 16-jarige zoon als vermist bij de Amerikaanse politie. Maar enkele dagen later deden agenten een gruwelijke ontdekking.

Lichaam van zoon verbergen achter muur

Na een oproep vonden de agenten een lichaam, gewikkeld in een deken, langs de weg. De locatie waar het lichaam werd gevonden, bleek niet ver van het huis van Amber-Leah en Jon te zijn. Al snel bekende Amber-Leah dat zij en haar echtgenoot hadden gelogen over de verdwijning van hun zoon. Op het moment dat ze hem als vermist hadden opgegeven, was hij al overleden, zo verklaarde ze. Het koppel had het lichaam zelf achter een muur gedumpt. Beiden werden gearresteerd, maar de exacte gebeurtenissen zijn nog niet bekend. Het onderzoek loopt nog.

Een doorbraak in de zaak kwam op 2 maart, nadat Valentine de politie belde en meldde dat een van haar andere kinderen, een 14-jarig meisje, werd ‘vastgehouden’ door Valentines twee huisgenoten en zojuist was bevrijd. Valentine en haar dochter werden naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. Waar ze ‘aangaf’ dat zij en haar echtgenoot, Imes, het lichaam van hun 16-jarige zoon ‘hadden weggewerkt’. ‘Ze bekende dat ze had gelogen tegen de agenten toen ze hem als vermist hadden opgegeven. En erkende dat hij al was overleden op het moment van de melding,’ beweerden de sherifffunctionarissen verder.

Misbruik

Ze gaf andere voorbeelden van het vermeende misbruik dat ze thuis had doorstaan, wat leidde tot de tussenkomst van het Departement voor Kinderbescherming in Arizona. Op 2 maart werden Valentine en Imes aangeklaagd wegens het opzettelijk verbergen van een lijk als misdrijf, nadat was vastgesteld dat zij het lichaam van de jongen achter de stenen muur hadden geplaatst.

Een huisgenoot werd dezelfde dag aangeklaagd wegens kindermishandeling en zware mishandeling. Alle drie de volwassenen blijven vastzitten, blijkt uit de gegevens van donderdagochtend. Een tweede huisgenoot werd ondervraagd, maar vrijgelaten in afwachting van verder onderzoek.

Bron: Zita & scallywagandvagabond

persoonlijke vraag

Vraag op eerste date doet wenkbrauwen fronsen”: “Hoe komt het dat mannen altijd zo intiem denken?

weigert te douchen

Man onthult: “Mijn vrouw is gynaecoloog en ze weigert te douchen voor ze naar bed gaat”