in

Mysterieuze man springt over het dak van gebouw in New York

New York staat bekend om zijn wolkenkrabbers, en aparte figuren. Het was een combinatie van de twee die deze week de aandacht trok op Instagram. Een man in New York City heeft het internet verbaasd nadat hij werd gefilmd terwijl hij over een dak van honderden meters boven de grond sprong.

Van dak springen

Bewoners van een appartementencomplex werden dinsdag opgeschrikt door een man in pak en nette schoenen, die van dak naar dak sprong. De man in kwestie is tijdens zijn daad vastgelegd door fotograaf en Emmy-winnaar, Erik Ljung. Hij was op dat ogenblik toevallig in de straat en deelde het hele voorval op social media. In eerste instantie dacht men dat het om iemand ging die aan ‘parkour’ deed. Hij maakte geen selfies” zei Erik, wat volgens hem de doorslag gaf dat er iets anders aan de hand was.

Lekkage

Achteraf werd duidelijk dat de man een 60-jarige aannemer aan het werk was. Hoewel het geregend had en de daken spekglad waren, liet de aannemer zich niet stoppen om zijn werk goed te doen. En op de daken van de 23e verdieping was te zien hoe hij van dak naar dak sprong om een lekkage te inspecteren. Een beetje riskant, maar een mooi voorbeeld van iemand die zijn werk erg serieus neemt.

Bron: Unilad

Beeld: Instagram @erik_ljung

Moeder van 6 deelt haar bizarre regels

Huwelijksaanzoek met gummi ring bij MLB-honkbal wedstrijd gaat totaal mis!