in

Dit zijn bijzondere koppels die bewijzen dat liefde blind is

Dit zijn de bijzondere koppels die bewijzen dat liefde blind is
Beeld: YouTube @The Finest

Een van de meest gebruikte slagzinnen is dat liefde blind is. In de praktijk zijn er inderdaad koppels die het bewijs hiervan leveren. In de meeste gevallen gaat het om koppels waarbij je niet zo gauw zou denken dat ze een stel zouden kunnen worden. Maar gelukkig is er zoiets als de liefde.

De Bijzondere koppels

Zoals eerder aangegeven gaat het om bijzondere koppels. Je zou niet zo snel het idee krijgen dat het eventueel zou kunnen lukken. Deze koppels krijgen te maken met maatschappelijke en sociale druk. Daarnaast hebben ze te maken met vrienden en/of familieleden die hun relatie niet steunen. Maar ze zetten door en van stoppen willen ze niets af weten. Hoewel deze bijzondere koppels de liefde laten prevaleren boven alle kritiek, zijn er toch wel gevallen waarbij je even van stil wordt. In het verlengde hiervan kun je bijvoorbeeld denken aan een situatie waarbij de man als vader en vrouw als dochter verward kan worden.

Beeld: YouTube @ The Finest

Het bewijs dat liefde blind is

Een van de koppels die in de video belicht wordt, is een tussen een boomlange man en een vrouw. Het koppel is afkomstig uit Brazil en kan rekenen op veel aandacht. Dit komt meer om het feit omdat de man naast de vrouw als een reus eruit ziet. Aan de andere kant ziet de vrouw er als een dwerg uit naast de man. En dan heb je dan weer een andere bijzondere koppel van een 9-jarige jongen die in het huwelijksboot is gestapt met een 61-jarige vrouw. Dit geval is een uit het land Nigeria. Je kunt dus meteen afleiden dat waar situaties x in een bepaald land niet geaccepteerd wordt, het als normaal beschouwd wordt elders. Het komt erop neer dat …de liefde blind is!

Bron: YouTube

Super ober draagt maar liefst 31 borden!

Deze ober draagt maar liefst 31 borden!

Deze man kan in enkele seconden van een sixpack naar een zwangere buik gaan