in

61-jarige oma en haar jongere man zijn klaar om een baby te krijgen

Een 61-jarige oma die sinds enkele maanden getrouwd is met een 24-jarige man heeft onthuld dat ze samen een baby hopen te krijgen. Door hun leeftijdsverschil van 37 jaar zijn Cheryl en Quran behoorlijk populair op sociale media. En op hun TikTok-pagina hebben ze meer dan 2,2 miljoen volgers.

Klaar voor een baby

Hoewel sommige mensen denken dat ze maar wat aanrommelen, houdt het stel vol dat hun liefde net zo echt is als alle andere. Quran vroeg zijn vriendin in juli vorig jaar ten huwelijk nadat hij een ring had gekocht met geld dat door zijn online fans was ingezameld. Ze trouwden uiteindelijk in september tijdens een ceremonie aan de rivier in Tennessee.

Meer dan 20.000 mensen zagen de gebeurtenis via een livestream. Na maanden van man en vrouw zijn, zijn ze klaar om de zaken naar een hoger niveau te tillen door samen een baby te krijgen. Ze zijn bereid om te adopteren of een baby te krijgen via een draagmoeder. Ze zijn al aan het rondshoppen geweest, om zich voor te bereiden op het kind dat ze samen zullen krijgen.

@kingqurannewpage

I just wanna be a Dad 🥺

♬ original sound – pr3ttyautumn

Steun

Volgens Cheryl steunen de meeste van haar familieleden haar relatie en hun beslissing om een baby te krijgen. Haar kleinkinderen noemen haar man al “pawpaw”. Voordat de twee elkaar ontmoetten, had Cheryl zeven kinderen. In een gesprek met de media onthulde Cheryl dat ze nu samen een gezin willen. Quran wilde altijd al kinderen, en Cheryl kijkt ernaar uit om de moeder van zijn kind te zijn.

Vanwege Cheryls leeftijd zijn hun enige opties adoptie of een draagmoeder. Quran is momenteel verzorger, en hij ontmoette Cheryl in 2012 toen hij werkte in het fastfoodrestaurant van haar zoon, een Dairy Queen in Rome, Georgia. Hij was toen 15 jaar oud. Voor enige tijd verloren ze het contact, maar ze kwamen weer bij elkaar op 4 november 2020 nadat Quran Cheryl zag, die werkte als kassière in een buurtwinkel. In 2020 begonnen ze te daten, en Quran vroeg hen ten huwelijk in juli 2021.

Bron: Thoughtnova

Beeld: TikTok @kingqurannewpage

Bruidegom gooit bruidstaart naar het hoofd van zijn bruid

Vrouw laat haar vriend voor huur en rekeningen betalen: “Hij heeft geen idee dat ik de eigenaar ben”