in

Situatie loopt uit de hand na verhitte woordenwisseling bij tankstation

woordenwisseling

Een vrouw is aangeklaagd voor een verhitte woordenwisseling met haar vriend die leidde tot een ongeluk in Forest Park afgelopen weekend.

Verhitte woordenwisseling

Het gebeurde zondag in Forest Park. Zoals CBS 2’s Andrew Ramos maandag rapporteerde, toont een video een vrouw die bijna verschillende mensen neermaaide voordat ze een ernstig ongeluk veroorzaakte. Forest Park politie zei dat om 15:10 uur zondag, Kendra Nance, 31, uit Chicago, een passagier was in een auto die haar vriend bestuurde.

De auto stopte bij Thornton’s tankstation op 601 Harlem Ave in Forest Park, terwijl Nance en haar vriend ruzie hadden. Klanten op de parkeerplaats begonnen dingen te zeggen tegen Nance en zij begon ook ruzie met hen te maken. De ruzie tussen Nance, haar vriend en de klanten ging door terwijl ze heen en weer scholden. Een toeschouwer maakte op dat moment een video-opname maakte. De klanten gooiden ook iets naar de auto waarin Nance zat, zei de politie.

Opzettelijk aanrijding veroorzaken

Op dat moment stapte Nance’s vriend uit de auto en probeerde haar tegen te houden om van kant te wisselen en door te rijden. Maar Nance stapte in de auto en ramde opzettelijk een auto van iemand met wie ze ruzie had. Ze sleepte ook haar vriend over een korte afstand door een parkeerplaats, zei de politie.

Op de video is te zien hoe Nance’s vriend probeert de sleutels uit het contact te halen. Maar Nance krijgt dan de controle over het stuur en rijdt bijna haar doelwit omver en ramt alles op haar pad in de Ford Explorer waarin ze reed. Net toen iedereen dacht dat het voorbij was, racet de vrouw die volgens de politie Nance was in de Ford Explorer de Harlem Avenue op. Op door CBS 2 verkregen beelden is te zien hoe de SUV tegen een voor rood licht wachtende sedan botst en vervolgens over de kop slaat. Ondertussen bleef Nance’s vriend bij het tankstation en bleef ruzie maken met andere mensen daar. Hij raakte zelfs in een fysiek gevecht. Nance werd een blok verderop in de steeg tussen Harlem en Elgin avenues gearresteerd. Haar vriend werd ook gearresteerd.

Bron: Cbsnews

eten niet bezorgd

Bezorger gaat terug om vrouw te confronteren die beweerde dat hij haar eten nooit had bezorgd

lippen

Vrouw waarschuwt voor ‘gratis cosmetisch werk’ nadat haar lippen groot werden