in

49-jarige oma onthult: “Ik ben geen doorsnee oma en heb een zeer extravagant leven”

Tammy, 46, uit Florida, is geen doorsnee oma. Ze leeft een zeer extravagant leven en heeft teruggeslagen naar online trollen die haar uiterlijk en manier van leven haten. Tammy is eigenaar van meerdere bedrijven, van onroerend goed tot OnlyFans en houdt van de dure dingen in het leven.

Extravagant leven

Tammy beschrijft haar uiterlijk als iets tussen Barbie en Dolly Parton, wat alleen maar versterkt wordt door haar zes borstoperaties. Tammy krijgt veel aandacht, positief en negatief over haar uiterlijk en zegt dat je ofwel ‘van me houdt of me haat, er is geen middenweg’. Ze vertelde Truly: “Als ik de negatieve reacties krijg, heb ik het gevoel dat het niet aan mij ligt, maar aan hen en dat ze bekrompen zijn. Ik weet dat dit mijn keuze is en hoe beïnvloedt mijn look jou? Zo groot gaan was de beste investering die ik heb gedaan om de neppe mensen te doorzien.” Tammy’s kracht was iets wat ze kreeg na het verlies van haar jongste zoon Matthew, wat de familiedynamiek voor altijd beïnvloedde en veranderde.

Niets aantrekken van wat men denkt

Tammy zei: “Het verlies van Matthew veranderde mijn kijk op een paar dingen. Altijd aardig zijn voor mensen en me niets aantrekken van wat iemand denkt.” Daarmee breidde Tammy haar modellenwerk uit, waaronder OnlyFans, en kreeg ze de operaties die ze altijd al wilde. Met de steun van haar stiefzoon, Daniel, en haar ex-echtgenoot, nu beste vriend Jim, hoopt Tammy haar online aanwezigheid te blijven uitbreiden en wil ze zo succesvol mogelijk zijn. Tammy voegde eraan toe: “Voor de mensen die het nodig vinden om andere mensen af te kraken, ik ben het misschien niet eens met ieders overtuigingen, maar ik scheur zeker geen andere mensen af zonder reden.”

Bron: YouTube

Oma vindt zichzelf super aantrekkelijk: 'Ik krijg alle aandacht'

Oma vindt zichzelf super aantrekkelijk: ‘Ik krijg alle aandacht’

Vrouw geeft toe: 'Mijn man heeft me totaal in zijn macht en mensen haten dit'

Vrouw geeft toe: ‘Mijn man heeft me totaal in zijn macht en mensen haten dit’