in

Moeder klaagt school aan na verbod op vrijwilligerswerk ‘omdat ze een OnlyFans heeft’

vrijwilligerswerk

Een moeder in de VS heeft een school aangeklaagd nadat ze geen vrijwilligerswerk meer mocht doen, naar verluidt omdat ze OnlyFans heeft.

Vrijwilligerswerk

Victoria Triece, 31, deed vroeger vrijwilligerswerk op de school van haar zoon, Sand Lake Elementary in Orlando, Florida. Maar zegt dat het schoolbestuur haar dat niet langer toestaat. In een gesprek met WESH zei ze: “Het is extreem moeilijk geweest. Ik voel me alsof het enige plezier in mijn leven, weet je, zonder echte reden uit mijn handen is genomen.”

Op dinsdag (24 januari) diende ze een rechtszaak in tegen Orange County Public Schools (OCPS). Waarin ze beweerde dat de directeur van Sand Lake haar had verteld dat ze ‘niet langer in de buurt van kinderen op school mocht zijn’. Volgens de aanklacht kwam dit bevel “van het Orange County Public School Board”, waarbij Triece het schoolbestuur ook beschuldigt van schending van de privacy en civiele seksuele cyber aanranding. Zij beweert haar foto’s zonder haar toestemming naar personeel, medewerkers en de media te hebben gestuurd.

Niet illegaal

Triece vervolgde: “De reden dat ik OnlyFans begon was omdat ik geen 9 tot 5 wilde. “Ik wilde nog steeds betrokken zijn. En ik ging door een gekke breuk. Ik wilde nog steeds met hen naar school gaan en 24/7 bij hen zijn en zo betrokken zijn bij hun leven als ik kon zijn zonder bij hen weg te zijn. Ze zijn alles voor me.” Triece was vijf jaar lang vrijwilliger op de school, heeft de jaarlijks vereiste achtergrondcontroles doorstaan en heeft ook geen strafblad.

Ze spant nu een rechtszaak aan in de hoop opnieuw vrijwilligerswerk te kunnen doen. Haar advocaat Mark NeJame zei: “Het is een soort van de strafrechtelijke vervolging: “Het is een beetje zoals vroeger met een scarlet letter op je hoofd. “Wat ze deed, wat ze in haar vrije tijd doet, is niet illegaal. Maar toch hebben we een moraalpolitie met de Orange County School Board en welke bestuurders deze afschuwelijke beslissing hebben genomen.”

Bron: Unilad

Arts ontkracht eindelijk de mythe als je knokkels kraken daadwerkelijk slecht voor je is

Arts ontkracht eindelijk de mythe als je knokkels kraken daadwerkelijk slecht voor je is

23-jarige vrouw die de ouderschap heeft over 17-jarige wordt constant geoordeeld

23-jarige vrouw die de ouderschap heeft over 17-jarige wordt constant geoordeeld