in

Mensen zijn geschokt door de teksten van het liedje Macarena

Mensen zijn geschokt door de tekst van het liedje Macarena
Beeld: YouTube @movieclips

Als je een bepaalde leeftijd hebt bereikt, denk je vast wel aan de leuke schooltijden. De gezellige tijden waarbij je als jonge heer of jonge dame op de populaire platen ging dansen, komen dan als een flashback terug. Je kunt hierbij denken aan tracks van populaire artiesten en muziekformaties zoals Spice Girls, Boyzone en S Club 7.

Mensen zijn geschokt

Het liedje Macarena is enorm populair, is in het Spaans en kan de sfeer verhogen als het op een feestje wordt afgedraaid. Omdat het liedje zo gezellig is, hebben de meeste van ons geen aandacht besteedt aan wat de woorden eigenlijk betekenen. Als dat goed of slecht is laten we even in het midden, maar er is valt wel iets op te merken over de tekst van het lied. Je geloof het of niet, maar het lied gaat over een meisje dat uitloopt voor haar vriend. De rode draad van het lied is dus iets wat al op zich vragen oproept. Hebben we als tieners echt op deze woorden gedanst? Het antwoord is ja! Dit is genoeg reden geweest voor verschillende mensen om geschokt te reageren.

YouTube @ LosDelRio Vevo

De tekst van het lied Macarena

Een deel van de tekst van het lied gaat als volgt: “Maar maak je geen zorgen over mijn vriend. Hij is een jongen wiens naam Vitorino is. Ik wil hem niet, kon hem niet uitstaan. Hij was niet goed dus ik (hahahaha). Nu, kom op, wat zou ik moeten doen? Hij was de stad uit en zijn twee vrienden zijn zo knap!” Zoals jezelf kunt merken gaat om een pittig lied. Een gebruiker schreef op Twitter: “Ik heb nooit echt aandacht besteed aan de teksten van Macarena. Geschokt dat het op de basisschool keer op keer werd gespeeld.” Wist je dat het liedje Macarena hierover ging? Zo nee, dan heb je weer wat bijgeleerd.

Bron: Ladbible

Doktoren ontdekken oude medicijn die haaruitval verhelpt: het is spotgoedkoop!

Vrouw in shock: ziet man zonder kleren achterin in haar auto na 30 km te hebben gereden