in

Man gearresteerd voor het stelen van de voortuin van zijn buurman

voortuin
Beeld: YouTube

Een man uit Georgia, Verenigde Staten, is gearresteerd voor het stelen van een volledige houten veranda van zijn buurman.

Voortuin gestolen

Robin Swanger liep naar verluidt langs verschillende ‘verboden toegang’-borden en nam de veranda mee, die naar verluidt niet aan een huis vastzat. De eigenaar van de veranda vertelde onderzoekers dat zijn veranda en andere objecten op zijn land niet beschikbaar waren om meegenomen te worden, ook al ziet zijn eigendom er misschien verlaten uit. Onderzoeker Chris Stapler van het Coweta County Sheriff’s Office vertelde FOX 5 Atlanta:

Het is een volledige veranda van 8 bij 10 meter. Het zou wat langer zijn dan een uur om in en uit te gaan. Zeer goed gebouwd. Sommige mensen halen misschien hun schouders op en zeggen dat het niets voorstelt, maar als je iemands eigendom afpakt zonder zijn toestemming, en de waarde van deze veranda is $3.000, dan kun je niet zomaar spullen van iemands eigendom afpakken. Swanger hangt nu een aanklacht wegens misdrijf boven het hoofd. De veranda is nu teruggegeven.

Bron: 9gag

gokactiviteiten

8-jarig meisje verdient meer dan $300 met gokactiviteiten met schoolgenootjes

betrapt

Koppel uit vliegtuig geëscorteerd na betrapt te zijn op seks in toilet