in

Vrouwen die records breken: ‘Onze recordbrekende haren en nagels zijn kunstwerken!’

Vrouwen die records breken: 'Onze recordbrekende haren en nagels zijn kunstwerken!'
Bron: YouTube @truly

Drie vrouwen hebben in een video laten zien hoe door hun haren en nagels recordbrekende kunstwerken kunnen neerzetten. Deze vrouwen worden vooral gedreven door hun eigen persoonlijkheid. Ze hebben maar een doel en dat is het breken van records. Om dit te doen zorgen ze goed voor hun haren en nagels.

Vrouwen die records breken

In de video zijn er drie vrouwen te zien. De een heeft de langste haarlokken, de andere de langste nagels en een die ernaar streeft om de langste afro haarstijl te hebben. Deze drie geven in de video aan hoe ze het voor elkaar krijgen om te doen waarin ze goed zijn. Het komt allemaal erop neer dat de deze dames een bepaalde discipline aan de dag moeten leggen om zo een prestatie neer te zetten. Dit is de organisatie van de Guinnes World Records niet ontgaan. Deze organisatie heeft deze dames namelijk beloond voor hun inzet om op hun eigen manier een bijzondere prestatie te leveren. Opgemerkt moet worden dat een van de dames onttroond is geworden door iemand anders.

YouTube @ truly

Recordbrekende haren en nagels die kunstwerken zijn

De afro van een van Simone heeft een totale lengte van bijna 150 cm. Zij gaf aan dat ze op een dag besloot om haar afro te laten groeien. Daarna kwam ze tot de ontdekking dat Guinnes World Records ook een categorie heeft voor de ‘langste afro’. Dit heeft gemaakt dat ze geïnspireerd raakte om haar afro te laten groeien. Asha heeft de langste haarlokken ter wereld. Ze is zo trotst op haar haarstijl en noemt zichzelf de ‘echte Rapunzel’. Cordelia is de vrouw met de langste nagels. Zij heeft haar nagels nu al 32 jaar lang niet geknipt. Wat deze vrouwen doen is zeker indrukwekkend.

Bron: YouTube

slaapkamer

Man ontdekt de ‘walgelijke’ gewoonte van zijn vriendin terwijl hij hun slaapkamer schoonmaakt

aanrijden om chips

Vrouw rijdt vriend aan met auto nadat hij haar chips had opgegeten’