in

Politie agente geschorst na aanmaken Onlyfans account met gebruikersnaam ‘Officer Naughty’

Politie agente geschorst na aanmaken Onlyfans account met als gebruikersnaam 'Officer Naughty'
Beeld: Instagram @inkedbarbie.official

Een agente van politie is recent geschorst. Dit omdat ze op de volwassen site OnlyFans een account had aangemaakt. In het verlengde hiervan heeft ze ervoor gekozen om haarzelf ‘Officer Naughty’ te noemen. De leiding van de politie vond dit niet kunnen en werd op basis hiervan geschorst.

Politie agente geschorst na profiel op OnlyFans

Sam Helena werd berispt door de leiding van de Metropolitan Police. Ze ontdekten dat ze een account heeft op de volwassenen site onder de naam ‘Officer Naughty’. Ze stopte later met haar rol, in afwachting van een disciplinaire hoorzitting over haar gedrag. Door zichzelf een ‘Good Girl Gone Bad’ te noemen op haar OF-pagina, was Helena blijkbaar al gewaarschuwd voor haar gedrag. Dit nadat ze in 2020 een video waarbij ze met haar tong speelde op TikTok plaatste, terwijl ze haar politie-uniform droeg. Ze deelde ook een aantal pittige video’s en foto’s op haar Twitter- en Instagram-accounts, waar ze onder de naam ‘Inked Barbie’ te vinden was. De druppel die de emmer deed overlopen, was echter toen haar bazen ontdekten dat ze een betaald account had opgezet op OnlyFans.

Ontslag ingediend en geschorst

Een woordvoerder van de politie zei: “We weten dat de officier een profiel heeft en zij, die inmiddels haar ontslag heeft ingediend, is geschorst. “Een speciale ethische commissie doet onderzoek naar het incident.” Na het besluit om Helena te schorsen, wierp een gepensioneerde politie zijn steun achter de strijdmacht. In een gesprek met de Sun zei hij dat het ging om het handhaven van een standaard van professionaliteit als dienende politieagent.” Hierin staat: ‘Ik zal me gedragen op een manier, zowel tijdens als buiten dienst, die de politie niet in diskrediet brengt of het vertrouwen van het publiek in de politie ondermijnt'”, zei hij.

Bron: ladbible.com

Beeld: Instagram @inkedbarbie.official

Vrouw ondergaat 50 plastische operaties en verloor 90 kg om op haar idool Angelina Jolie te lijken

Vrouw ondergaat 50 plastische operaties en verloor 90 kg om op haar idool Angelina Jolie te lijken

NASA legt uit hoe tijdreizen eigenlijk mogelijk is