in

WTFWTF LOLLOL

Maak kennis met de menselijke jongen met een staart

Beeld: YouTube @ StoryTrender

De meeste mensen onder ons worden geboren met een zeldzame aandoening. Zoals deze tiener die geboren is met een haarvorming op zijn rug die op een staart lijkt. En hij geeft namelijk aan dat hij heeft geleerd om gelukkig te leven met zijn aandoening.

Menselijke jongen met een staart

Deshant Adhikari, 16, uit Palpa, Nepal, heeft een 70 centimeter lang haar uitsteeksel op zijn rug, wat hem populair heeft gemaakt op social media.

Nadat hij viral ging op TikTok dankzij zijn ongewone aandoening, zei Deshant dat hij en zijn ouders zich vroeger schaamden voor zijn staart. Maar nu voelt hij zich volledig op zijn gemak om hem aan de wereld te laten zien. Sommigen hebben zelfs gesuggereerd dat Deshant een soort bovennatuurlijke kracht bezit en de reïncarnatie van een God is.

Behandeling

Filmmaker Puskar Nepal, die Deshant interviewde en zijn staart filmde, zei: “Zijn ouders wisten niet van zijn toestand totdat ze hem vijf dagen na zijn geboorte uit het ziekenhuis meenamen. “Ze brachten hem naar verschillende lokale ziekenhuizen en zelfs naar het buitenland voor de juiste behandeling, maar geen enkele poging kon de groei van de staart stoppen.

“Later raadpleegden ze de priesters en ze kregen te horen dat ze de staart niet mochten kammen en geen gereedschap mochten gebruiken om hem door te snijden. “De priesters wezen er zelfs op dat de jongen een bovennatuurlijke kracht zou kunnen bezitten, omdat hij de reïncarnatie zou kunnen zijn van Heer Hanuman, de God van de apen. “Ze lieten de staart daarna op natuurlijke wijze groeien en stopten met het zoeken naar een behandeling.” Tijdens zijn interview met Puskar hoort men Deshant zeggen: “Nu kennen veel mensen me als de jongen met de staart, en daar voel ik me goed bij.”

Bron & Beeld: YouTube

Koppel betrapt: doen de daad in het openbaar tijdens matchmaking festival

Moeder en baby doen samen fitness oefeningen

Moeder en baby doen samen fitness oefeningen