in

Chauffeur die ontvoerd was: “Ik ben gekozen om aliens te introduceren aan de mensheid”

Beeld: Twitter @ Micheal Alans/ Unsplash

Een Brit beweert dat hij meerdere malen door aliens is ontvoerd en dat hij hun contactpunt voor de mensheid is geworden. Wetenschappers hoeven niet langer ongevraagd naaktfoto’s naar aliens te sturen om ze te verleiden tot een bezoek aan de aarde. Want Michael Alans uit Bolton heeft al een verbinding gelegd.

Communiceren met aliens

De 45-jarige vorkheftruckchauffeur beweert dat hij al sinds hij een kleuter was communiceert met mensen uit de ruimte. In de jaren 80 schetste Michael een buitenaards figuur op een stuk papier. Hij geloofde dat het de eerste aanzet was tot communicatie tussen hem en buitenaards leven. Hij herinnert zich: “Mijn vroegste herinnering aan een buitenaards wezen is toen ik nog een kind was. Ik kan me herinneren dat ik iets langs mijn hoofd voelde strijken, ik dacht dat het mijn moeder was.

Maar toen ik mijn ogen opendeed was ik geschokt en doodsbang het was een alien. Ja, een grijze alien zat waar mijn moeder had moeten zitten! “Als jonge knaap kon ik niet bevatten wat ik had meegemaakt. Ik dacht dat het wilde dieren waren die ik nog nooit eerder had gezien. Maar ik realiseerde me uiteindelijk dat ik was uitgekozen. En dat er een zeer duidelijke campagne was van de bezoekers om bij mij te komen.”

Aangemoedigd

Michael denkt dat aliens werden aangemoedigd om verder contact met hem te maken toen hij ‘een klein actiefiguurtje van E.T.’ op zijn vensterbank zette ‘naar buiten gericht in [zijn] tuin’. “Ik realiseerde me jaren later, na het ondergaan van hypnotische regressie, dat ik E.T. daar opzettelijk had neergezet voor mijn nachtelijke bezoekers. Ik kwam er ook achter dat het het gewenste effect had gehad en dat ze de figuur amusant hadden gevonden,” zei hij. Hoewel hij het ‘erg moeilijk’ vindt om zich de details te herinneren van wat er precies gebeurd is, beweert de 45-jarige dat hij eens ‘door een lichtstraal naar een ruimteschip werd gesleept’.

De 45-jarige is sindsdien afgestapt van het gebruik van tekeningen om te communiceren met aliens, die griezelig veel doen denken aan de tekeningen van Henry Creel in Stranger Things. Michael gelooft dat niet alleen hij contact heeft gehad met aliens. Maar ook andere leden van zijn familie, nadat zijn moeder hem had verteld dat ze felle lichten en geesten had gezien. Zijn vrouw is echter niet overtuigd en heeft Michael verboden om over aliens te praten in huis.

Bron: Ladbible

Beeld: Twitter @Micheal Alans

Non trekt zoenende meisjes uit elkaar tijdens opname in Napels

Stom dronken man van vlucht geschopt