in

Bestuurder crasht met auto: was doodsbang voor een kleine spin

Beeld: Unsplash

We hadden het een paar dagen terug over een man die zijn in brand stak na het zien van een kleine spin. En nu zullen we het hebben over een onbekende man uit het Engelse Isle of Wight die zijn auto gecrasht heeft tegen een paal door zijn grote angst voor een kleine spin.

Angst voor kleine spin

Arachnofobie betekent de angst voor spinnen. En het is een van de meest voorkomende fobieën bij de mensheid. Interessant is dat er een logische verklaring is waarom we doen zoals we doen als we een spin zien. Het kan echter een uitdaging zijn om onze angsten te overwinnen. En het verhaal van vandaag over een man uit Isle of Wight, Engeland, bewijst dat angsten niet te onderschatten zijn. De man had zo een ongekende angst voor spinnen, dat hij zich als gevangen voelde met de ongewenste achtpotige bijrijder. Hij kon geen kant op en raakte zodanig in paniek dat hij macht over het stuur verloor en met zijn auto tegen een paal tot stilstand kwam.

Gênant

Gelukkig komt de man er met alleen wat kleerscheuren er vanaf en deden er zich geen andere ongelukken voor. Het enige blijvende aan deze crash is het gênante verhaal van waarom zijn auto in de prak lag. Of de spin de auto verlaten heeft door de klap, weten wij niet, maar de lokale politie liet op hun Facebookpagina de bewoners van het stadje weten dat zij hun ogen op de weg moeten houden.

Bron: The laughclub

Beeld: Facebook Isle of Whight Police

8 Redenen waarom tantes super belangrijk zijn voor kinderen

Bootje varen heeft een bizar verloop: oma plots verdwenen

Bootje varen heeft een bizar verloop: oma plots verdwenen