in

WTFWTF LOLLOL

Tweeling die make-over onderging van €300.000 onthult hun “before” look

De tweelingzussen Chie en Chika Yoshikawa staan er in Japan om bekend dat ze grote bedragen uitgeven aan plastische chirurgie om hun droomuiterlijk te bereiken. Het duo heeft voor en na foto’s gedeeld, en mensen zijn verbaasd over hun drastische verandering. Dankzij hun vele verbeteringen zien Chie en Chika er nu anders uit dan toen ze jonger waren.

Make-over

Toen ze twintig waren, begon de tweeling aan een kostbare operatie om de “perfecte look” te bereiken. Ze zijn bekend in Japan door hun opvallende verschijning en modellenfoto’s in het modetijdschrift Koakuma Ageha. Als je naar hun Instagram en Twitter posts kijkt, zie je dat de 34-jarige modellen veel make-up gebruiken om hun uiterlijk te verbeteren. Hun gelaatstrekken zijn echter drastisch veranderd. De neuzen, oogvormen en wangen van de tweeling zijn helemaal getransformeerd.

Chie en Chika geloven dat chirurgie de snelste methode is om hun droomuiterlijk te bereiken, en ze zijn niet van plan het rustiger aan te doen. De tweeling ziet eruit als twee druppels water. Hun individuele operaties zijn echter enigszins verschillend. Chika liet onlangs vet tussen haar jukbeenderen en nasolabiale plooien verwijderen, terwijl Chie vetweefsel injecteerde onder haar huid rond haar ogen en jukbeenderen.

Dezelfde chirurgische ingrepen

De tweeling begon met dezelfde chirurgische ingrepen, omdat het belangrijk was dat ze op elkaar zouden lijken. Toen ze ouder werden, veranderde hun mening. Ze ontdekten dat ze het niet altijd eens waren over wat het mooiste uiterlijk was. De tweeling vertelde hoe ze als kind werden behandeld en hoe dat ertoe leidde dat ze operaties gingen ondergaan. Volgens de modellen werden ze als kind voortdurend vergeleken, omdat mensen maten hoe slim of schattig ze waren ten opzichte van elkaar. De vergelijkingen zouden de twee meisjes negatief hebben beïnvloed en hen geobsedeerd hebben gemaakt door hun uiterlijk. Ze besteedden veel tijd aan het bestuderen van zichzelf in de spiegel, op zoek naar gebreken.

Bron: Thoughtnova

Beeld: YouTube @Hóng Biến Showbiz

Vrouw krijgt tweeling van twee verschillende vaders in uiterst zeldzaam geval

Lerares ontslagen over OnlyFans-pagina: beoordeelt nu pikante foto’s op het platform