in

108-jarige vrouw zegt dat het geheim van een lang leven het hebben van honden was en geen kinderen

lang leven
Beeld: Facebook @Ashmere Derbyshire

Een 108-jarige vrouw dankt haar lang leven aan het hebben van honden in plaats van kinderen. En eerlijk gezegd zijn we het eens met deze parels van wijsheid.

Lang leven

Ada Daniel was de trotse eigenaar van ‘een heleboel honden’ toen ze jonger was en grapte dat haar honden het geheime ingrediënt waren voor een lang leven. Je kent dat beroemde gezegde wel: een windhond per dag, houdt de dokter weg… Ada woont sinds 2015 in Codnor Park Care Home, in Codnor, Derbyshire, en toen haar speciale verjaardag naderde, deed het tehuis een oproep voor kaarten, wat bijna 300 opleverde. Wat een populaire meid. Het personeel van het bejaardentehuis verraste haar met honderden kaarten op haar intieme verjaardagsfeestje, waar ook afternoontea en ballonnen stonden die gedoneerd waren na de oproep.

Kelly Goucher, de activiteitencoördinator van Ashmere, dat het tehuis runt, vertelde de BBC: “Ada heeft niet veel familie meer over. “Ze heeft nooit kinderen gehad, dus ze heeft geen kleinkinderen, dus we wilden haar gewoon zoveel mogelijk kaarten geven. “Ze vindt het leuk dat mensen haar kennen vanwege haar leeftijd. Kelly besloot de oproep op een lokale Facebookpagina te plaatsen en was geschokt hoeveel mensen haar hun beste wensen wilden sturen. “Ik werd de volgende ochtend wakker met 135 berichten van mensen die kaarten wilden sturen,” zei ze.

Soortgelijke oproep

Het verpleeghuis lanceerde een soortgelijke oproep voor Ada’s 105e verjaardag – die toevallig viel tijdens de lockdown – en ontving er meer dan 200. Kelly legde uit dat Ada geen kinderen had, maar op een gegeven moment wel moeder was van een heleboel pelsbaby’s. “Ze had een heleboel grijze katten. “Ze had veel honden,” zei ze. Kelly voegde eraan toe: “Ze is absoluut een karakter. Ik heb haar ooit gevraagd wat haar geheim was en ze zei dat het was om honden te hebben, geen kinderen.”

In een gesprek met Derbyshire Times onthulde Kelly: “Ze is letterlijk al sinds april bezig over haar verjaardag en ze is aan het aftellen naar de grote dag. “We hebben haar niet verteld dat we een oproep hadden gedaan en het aantal berichten dat we kregen was enorm. “We hebben ook veel donaties gekregen – mensen hebben ons spandoeken gegeven met haar foto erop en ballonnen met haar naam erop.”

Bron: Ladbible

Beeld: Facebook BBC Radio Derby

hotelmanager

Voormalig hotelmanager onthult wat je absoluut moet controleren als je een hotel verblijft

Atlantische oceaan

Man die 93 dagen op de bodem van de Atlantische Oceaan doorbracht, zegt dat hij nu ’10 jaar jonger’ is