in

Wedding Hell: Bruidegom onthult vreemdgaande bruid op bruiloft

Beeld: YouTube @ N4NEWS OFFICIALS

Een bruidegom heeft zijn vreemdgaande bruid op hun bruiloft ontmaskerd nadat hij zijn gasten een X-rated video van haar in bed met haar schoonbroer had laten zien. De clip uit 2019 dook onlangs weer op TikTok en zorgde online voor opschudding.

X-rated video

Er wordt een X-rated video afgespeeld waarop de bruid te zien is die seks heeft met haar schoonbroer. Op de video loopt het stel door het gangpad tijdens hun huwelijksreceptie in Fujian in het zuidoosten van China. Als ze eindelijk het midden van het podium bereiken, speelt de video vijf minuten lang op een enorm projectiescherm op de achtergrond. De bruidegom duwt haar en hoort zeggen: “Dacht je dat ik dit niet wist?”. De bruid wordt dan gezien terwijl ze haar boeket bloemen naar haar echtgenoot gooit. De opnieuw opgedoken clip heeft bijna zes miljoen views en duizenden reacties verzameld.

https://www.youtube.com/watch?v=1GYOa7VLC6U

Vreemdgaande bruid

De video is getiteld “vreemdgaande bruid” en heeft het bijschrift: “De bruidegom speelde een video af van zijn vrouw die hem bedroog met de echtgenoot van haar zwangere schoonzus in het bijzijn van iedereen.” Maar niet iedereen was blij met de wraakactie van de bruidegom. Sommigen vroegen waarom hij zelfs maar de moeite had genomen om met de bruid te trouwen als hij wist dat ze het vuil achter zijn rug om deed. “Waarom ging hij door met de bruiloft?’ vroeg een ander.

Een derde postte: “Dus waarom heeft hij al dat geld verspild aan de bruiloft?” Een vierde redeneerde: “Misschien kwam hij er te laat achter en moest de bruiloft worden betaald, ongeacht of ze het hebben afgebroken.” Anderen genoten van de slopende openbare vernedering. “Beste wraak in het bijzijn van al hun familie en vrienden”, merkte een gebruiker op.” De man stond daar en wist welke ramp hij gaat veroorzaken”, zei een tweede.

Bron: The sun

Beeld: YouTube @ N4NEWS OFFICIALS

Dit zijn hilarische tweets van ouders voor deze week

Dans van vrouw op pooltafel gaat faliekant mis

Vrouw danst op pooltafel en dat gaat volkomen mis