in

Wielrenner ontsnapt op het nippertje aan een tragische aanrijding!

Wielrenner ontsnapt op het nippertje aan een tragische aanrijding!
Beeld: YouTube @ViralHog

Een wielrenner is op het nippertje ontsnapt aan een aanrijding met een tragische afloop, toen hij samen met een andere wielrenner bezig was met wielrennen. Op een gegeven moment kwamen de wielrenner op een kruising waarbij de aanrijding zich voordeed. Als er een aanrijding zich voordoet, is het eerste om te kijken als iedereen geen ernstige ongelukken heeft opgelopen. Gelukkig was dit ook het geval met deze wielrenner.

Wielrenner ontsnapt op het nippertje

In de video is te zien dat de wielrenner op zijn fiets bezig is een route af te leggen. Op een gegeven moment beschrijft een bestuurder een bocht voor de wielrenner. Het gaat om een terrein auto met erachter een aanhangwagen. De wielrenner is uiteindelijk tegen de aanhangwagen aangekomen. Hierdoor is hij met zijn fiets komen te vallen op de grond. Voordat hij is komen te vallen, moest de wielrenner wel een aan acrobatische stunt uithalen. Dit heeft hij niet bewust gedaan, maar door de impact van de aanrijding. Die wielrenner die een gele trui aan had, zag dit helemaal niet zien aankomen. Wat wel een meevaller is, is dat hij na het geval wel normaal kon opstaan.

Beeld: YouTube @ ViralHog

Tragische aanrijding

Zoals eerder aangegeven kan de wielrenner van geluk spreken dat hij enkel van af is gekomen met een schram. Wie naar de beelden kijkt ziet namelijk dat het erger kon aflopen. Maar zelfs in het verkeer moet je soms geluk hebben. De beelden laten zien dat je in het verkeer altijd waakzaam moet zijn en je ogen altijd goed de kost moet geven. Een ongeluk schuilt in een klein hoekje en je weet maar nooit wanneer die zich zal voordoen. Het staat zeker vast dat deze wielrenner in het vervolg extra voorzichtig zal. Sta je op het punt om te gaan wielrennen, neem zeker de veiligheidsregels in acht.

bron: Mancho.be

Bestuurder vergeet om handrem van auto te activeren: 'Auto beland in ravijn!'

Bestuurder vergeet om handrem van auto te activeren: ‘Auto beland in ravijn!’

Actie om vrouw op hoogte te redden gaat helemaal mis!

Actie om vrouw op hoogte te redden gaat helemaal mis!