in ,

Anja laat een enorme scheet op kantoor

Beeld: YouTube @ caters video

Hoewel sommige mensen het ontkennen, laat iedereen een scheet. Van de taxichauffeurs in New York tot de miljonairs in Beverly Hills, iedereen laat af en toe een luchtje scheppen. Scheten laten rond mensen wordt als onbeleefd beschouwd vanwege de mogelijke stank. Maar als je alleen bent, is er niets tussen jou en die gasachtige opluchting. En ja, ook Anja Gridley liet een scheetje zonder na te denken over de gevolgen.

Haar enorme scheet filmen

Anja Gridley, een vrouw uit Wisconsin dacht dat de kust veilig was nadat twee van haar collega’s vertrokken waren voor de lunch. Dus liet ze een enorme scheet achter. In een filmpje dat Anja online plaatste, zie je de twee collega’s van Anja de deur uitlopen. Anja ziet er gelukkig uit, denkt dat ze de kamer voor zichzelf heeft en kan eindelijk een scheet laten zonder zich zorgen te maken over de gevolgen. Anja laat een lange, luide scheet waarvan de meest mannelijke houthakker zou blozen als een klein meisje.

Haar vreselijke fout

Anja blijft zichzelf filmen en draait zich vanaf de deur de andere kant op. Dan realiseert ze zich haar vreselijke fout: een van haar collega’s is nog steeds in de kamer en kijkt haar aan.“David is onze videoproducent. Hij is vaak erg stil als hij druk bezig is met monteren. De scheet was luid genoeg om zijn hoofd op het juiste moment te draaien”, vertelt Anja aan Ladbible.

Bron: The laughclub

Beeld: YouTube @ caters video

Studente ontdekt dat ze zwanger is tijdens de les

Deze zuinige moeder laat haar gezin geen wc-papier gebruiken