in

Youtuber rijdt met zijn auto over ijs en zakt erdoor!

Youtuber rijdt met zijn auto over ijs en zakt erdoor!
Beeld: YouTube @De Telegraaf

Een Youtuber die met zijn auto over ijs is gaan rijden, heeft hier geen leuke herinneringen aan over. Wat zullen we zeggen? Op de eerste plaats streven Youtuber ernaar om meer volgers te krijgen. Met deze actie zal hij zonder meer de aandacht trekken. Wat wel gezegd mag worden dat het wel heel erg gevaarlijk bezig was.

YouTuber rijdt met auto over ijs

In een video die op YouTube te zien is, is er een auto die op de rand van ijs rijdt. Na een poosje aan de rand van het ijs te hebben gereden, is de Youtuber een stapje verder gegaan. Daarna is namelijk te zien hoe hij helemaal midden op het ijs een paar rondjes maakt met zijn auto. De beelden laten je hart vasthouden, omdat je duidelijk kan zien dat het ijs niet stevig genoeg is. De Youtuber, die zich duidelijk niet druk maakt met de stabiliteit van het ijs, ging gewoon vrolijk verder met zijn rondjes. Duidelijk was te zien dat het ijs tekenen vertoonde waarbij je duidelijk kon zien dat het zou breken.

Beeld: YouTube @ De Telegraaf

Auto zakt door het ijs

Alhoewel het ijs oppervlakkige scheurtjes begon te vertonen, leek het heel even erop dat de Youtuber zijn stunt succesvol zou uitvoeren. Maar aan het einde van de video gebeurde precies waarvoor er gevreesd werd. Bij het optrekken zakte zijn rechterachterwiel door het ijs. Dit merkte hij blijkbaar op en probeerde meer gas te geven om zich te snellen van het ijs. Maar het mocht niet baten, omdat hij toch vast kwam te zitten met zijn auto. Hij moest dus nu voor meerdere zaken nu vrezen. De eerste is hoe hij zijn auto van het ijs weghaalt en de tweede is dat het ijs niet verder brokkelt. Als het ijs verder zou breken, dreigde zijn auto in zijn geheel door het ijs te zakken.

Bron: leefspiritiueel.nl

Expert legt uit hoeveel keer je per dag moet 'drol draaien'

Expert legt uit hoeveel keer je per dag moet ‘drol draaien’

Serveerster die koffie in lingerie moet serveren, heeft een hekel aan enge opmerkingen van mannen

Serveerster die koffie in lingerie moet serveren, heeft een hekel aan enge opmerkingen van mannen