in

Therapist deelt haar ervaring en vertelt of mannen of vrouwen het meest vreemdgaan

Vrouw die vreemdgaat onthult welk geslacht het meest ontrouw is
Beeld: Pexels

Een therapist die voor de kost met bedriegers werkt, onthult op basis van haar eigen ervaring als therapeut of mannen of vrouwen eerder ontrouw zijn. Claudia Delgado is een gediplomeerde therapeut die ‘gespecialiseerd is in het werken met mensen die vreemd zijn gegaan in hun huwelijk’.

Bevindingen van vrouw die vreemdgaat

Ze ging onlangs naar Reddit om de geheimen van haar vak te delen en zei in een inleiding op haar AMA (Ask Me Anything) dat ze vond dat valsspelen in de moderne tijd ‘gemakkelijker’ is geworden. “Veel huwelijken hebben helaas te maken met ontrouw”, zei Delgado. “Met het gebruik van technologie is valsspelen makkelijker geworden.” ging ze verder. Claudia legde ook uit wie allemaal de slachtoffers zijn als er overspel in een huwelijk gepleegd wordt: “Veel mensen worden gekwetst wanneer iemand vreemd gaat in een huwelijk. Dit omvat kinderen, degene die is belazerd, naaste familie/vrienden en vaak ook de persoon die vals speelde.”

YouTube @ Matt Boggs

Diensten van de therapist die vreemdgaat

“Ik bied een niet-oordelende ruimte om de oorzaak van het vreemdgaan te doorgronden door relaties te navigeren. Dit doe ik door te helpen bij besluiteloosheid en/of schaamte, de pijn te verwerken zowel van de valsspeler als de pijn veroorzaakt door de valsspeler.” Natuurlijk hadden veel gebruikers vragen voor Delgado. Met een die haar vroeg of ze meer mannen had zien bedriegen of meer vrouwen had zien bedriegen gebaseerd op haar ervaring en de mensen met wie ze heeft gewerkt. Hierop reageerde Delgado als volgt: “In mijn ervaring zie ik meer vrouwen,”. Echter, ze legde uit dat dit niet noodzakelijkerwijs betekende dat het een algemene vuistregel was en voegde eraan toe: “Maar dat betekent niet dat meer vrouwen vals spelen.” De beoordeling blijkt dus niet zo makkelijk te zijn!

Bron: ladbible

Onderzoek wijst uit: onsterfelijke kwal kan menselijke veroudering voorkomen

Tips voor het besparen tijdens boodschappen doen

Tips voor het besparen tijdens boodschappen doen