in

Vrouw onthult: “Mijn verloofde wil sperma doneren aan zijn beste vriendin en liet me schuldig voelen omdat ik nee zei”

sperma
Beeld: Pexels

Een jonge vrouw heeft onthuld dat haar ’toekomstige geluk’ op het spel stond nadat de beste vriendin van haar partner hem vroeg om haar sperma te geven.

Sperma doneren

Kristy, 33, zei dat ze geschokt was toen haar verloofde James, 34, ermee instemde om zijn vriendin te helpen. Ze beweert dat ze ‘zich schuldig moet voelen’ omdat ze zich niet prettig voelt bij de situatie. In een gesprek met KISS FM shock jocks Kyle en Jackie O zei Kristy dat zij en James al zes maanden verloofd waren en dat ze van plan waren om hun eigen kinderen te krijgen. Ze legde uit dat James enig kind is en dat zijn ouders al vragen wanneer ze kleinkinderen krijgen. Nu is Kristy doodsbang dat zijn beste vriendin Michelle ‘het eerste en enige kleinkind’ krijgt en zo ‘haar donder’ steelt. Ze zeggen dat het, maar sperma is, maar als het eenmaal een echt mens is, hoe gaat hij zich dan gedragen?” vroeg ze aan het iconische duo. Ik ben bijna jaloers,” gaf ze toe.

Ze zei dat haar partner niet het type is dat iemand ‘in de steek laat’. Waardoor ze zich zorgen maakt dat hij zich niet zal kunnen losmaken van het kind. Als we kinderen krijgen, zullen ze dan als halfbroers en -zussen worden behandeld, zullen ze elkaar ontmoeten, zullen ze met elkaar spelen,’ zei ze. James vindt het niet zo erg en zou alles doen om een vriend te helpen. Hij vroeg wat als wij in deze situatie zaten en we hulp nodig hadden om een baby te krijgen,” voegde ze eraan toe. Ze zei dat James en ‘Mish’ hebben uitgelegd dat het duur en tijdrovend is om via meer officiële kanalen zoals een spermabank te gaan. “Ze wil het met hem doen omdat hij een aardige vent is,” zei ze.

Egoïstisch

Kyle en Jackie waren het erover eens dat Kristy standvastig moest zijn en niet moest toegeven – vooral als ze het gevoel kreeg egoïstisch te zijn, omdat ze niet mee wilde doen met het plan. Kyle gaf zelfs toe dat er iets verandert als je je baby ziet en James begrijpt nog niet hoeveel invloed hij zal hebben. Mijn zoon is bijna een jaar oud en ik heb gevoelens waarvan ik nooit had gedacht dat ik die zou hebben,” zei Kyle. Kristy zei dat ze zich ook geërgerd voelde omdat ze een bruiloft probeert te plannen en nu het gevoel heeft dat niets over haar gaat. De focus zou op mij moeten liggen en zij probeert dat weg te nemen.’

Kyle en Jackie O waren het erover eens dat Kristy en James eerst hun gezin moeten stichten voordat ze iemand anders sperma geven. De radiopresentatoren openden de lijn voor bellers om te horen wat ze ervan vonden – en ze kozen allemaal de kant van Kristy – en zeiden dat ze standvastig moest zijn. Doe het niet, ik heb twee donorkinderen en ik heb het via een Amerikaanse donor gedaan,” zei een vrouw. Zodra de baby geboren is, is het hart erbij betrokken en donoren kunnen niet wegblijven als ze bevriend zijn met iemand.’ Het feit dat Kristy ‘dringend’ moet instemmen deed een man vermoeden dat ze ontrouw was, wat de aanstaande bruid snel van de hand wees.

Ik denk dat ze al zwanger is – ze zijn met elkaar naar bed geweest – dus hij probeert haar een schuldgevoel aan te praten zodat ze het nu kunnen doen,” zei hij. Hij zei dat ze vreemdgaan als een optie moest beschouwen als de druk om akkoord te gaan ‘niet van karakter’ is. Een andere vrouw zei dat jaloezie terecht is – omdat hij zijn partner altijd op de eerste plaats zou moeten zetten. Het zal later problemen veroorzaken. Hij zal terugrennen naar het kind”, zei ze.

Bron: Dailymail

40.000

Vrouw heeft 3.000 vriendjes en verdient $40.000 per maand

mommy make-over

Vrouw die een mommy make-over onderging, zegt dat ze niet had verwacht dat het haar uiterlijk ‘daar beneden’ zou veranderen