in

Dit koppel heeft een record op hun naam staan: Meest getatoeëerde senioren koppel!

Dit koppel heeft een record op hun naam staan: Meest getatoeëerde senioren koppel!
Beeld: YouTube @ Guinnes World Records

Een koppel heeft samen een record op hun naam weten te vestigen. Zij zijn namelijk de oudste koppel met de meeste tatoeages aan hun lichaam. De nadruk wordt vooral gelegd op ‘oud’. Guinnes World Records heeft deze twee mensen, die niet meer de jongste zijn, opgenomen in hun lijst van records.

Koppel die een record op hun naam heeft staan

Tatoeages worden in de meeste gevallen bestempeld als een trend die alleen is weggelegd voor mensen die wat relatief jonger zijn. Maar tegenwoordig zien we dat dit gegeven niet helemaal klopt. Volgens Guinnes World Records zijn de meest getatoeëerde oude mensen Charles Helmke en Charlotte Guttenberg. Charles is 81 jaar en Charlotte is 74 jaar oud. Charles en Charlotte zijn afkomstig uit de Verenigde Staten van Amerika en zij hebben hun lichaam voor meer dan 97% laten bedekken met tattoos. Dit koppel is het niet altijd eens over alles, maar waarover ze wel eensgezind zijn is dat beide gek zijn op tattoos. Hun liefde voor tattoos vertaalt zich naar het feit dat ze deze op hun heel lichaam hebben laten aanbrengen.

Beeld: YouTube @kanaal Guinnes World Records

Meest getatoeëerde senioren koppel

Alhoewel het stel een record op hun naam heeft staan, zijn ze van plan om te stoppen met de tattoo gedoe. Charles, die ook wel Chuck genoemd wordt, heeft zijn lichaam voor maar liefst 97.5% bedekt. Die van zijn partner,Charlotte, is voor 98.75% bedekt met tattoos. Volgens Charlotte is ze op 56-jarige leeftijd geïnspireerd om een tattoo te laten aanbrengen. Dit heeft ze gedaan nadat haar man kwam te overlijden. Op het moment dat ze Charles ontmoet had, heeft ze haar eerste tattoo laten aanbrengen. Terwijl Charlotte pas na haar 50ste begon, is Charles veel eerder begonnen. Het koppel beschouwd hun tattoos als kunst en delen het op zo een manier met de wereld.

Bron: curioctopus.nl

Bruid ontdekt minuten voor ze haar ja-woord geeft iets bizar: 'Bruidegom krijgt nog borstvoeding!'

Bruid ontdekt minuten voor ze haar ja-woord geeft iets bizar: ‘Bruidegom krijgt nog borstvoeding!’

52-jarige moeder trekt de aandacht van mannen die haar zoon konden zijn

52-jarige moeder trekt de aandacht van mannen die haar zoon konden zijn