in

Vrouw die bijna verlamd was na rekoefeningen waarschuwt: maak niet dezelfde fout!

Vrouw die bijna verlamd was waarschuwt: maak dezelfde fout niet!
Beeld: TikTok @swanprincess_

Een vrouw die bijna verlamd geraakt is, na het strekken van haar nek, doet een dringend op anderen om niet dezelfde fout te maken. De 28-Jarige Amanda Borish uit Californië deed verschillende strek oefeningen. Ze deed dit nadat ze immense pijn aan haar nek begon te voelen aan het begin van dit jaar.

Bijna verlamd

Op een dag is het strekken van haar nek totaal mis gegaan nadat ze haar ledematen niet meer kon bewegen. Daarna werd ze met de meeste spoed naar het hospitaal gebracht. Aan NeedToKnow. Online zei Amanda het volgende: “Normaal gesproken ga ik rechtop zitten als ik klaar ben met het strekken. Maar dit keer kon ik mijn handen en voeten niet meer bewegen.” Ze gaf verder aan: “Mijn handen en voeten kon ik helemaal niet bewegen. Ik ben in slaap gevallen met de hoop dat ik daarna weer zou herstellen.” De volgende dag ben ik naar het ziekenhuis gegaan en moest een paar scans doen. Ze kwamen tot de ontdekking dat ik ‘cervical stenose’ had opgelopen. Omdat het als ernstig werd beschouwd, moest ik opgenomen.

@swanprincess_

my unicorn is a professional stunt woman✨

♬ original sound – Millennial32

Verkeerde nekstrekking

“Als ik weer naar huis zou gaan, zou de situatie erger worden. Tegen het besluit van de doktoren ben ik toch naar huis gegaan, omdat ik niet gereed was.” De volgende dag werd Amanda verwezen naar een neurochirurg. Amanda zei dat de chirurg aangaf dat de schade aan haar ruggenmerg zo erg was dat als ze nog een keer een verkeerde nekstrekking had gedaan of was gevallen, ze volledig verlamd zou raken. Amanda heeft een wijze les uit deze situatie kunnen leren. Als je te kampen hebt met nekpijn is het altijd verstandig om eerst een arts te raadplegen. Op die manier voorkom je een situatie zoals dat van Amanda.

Bron: ladbible

Beeld: TikTok @swanprincess_

Dit is waarom mannen vissen vasthouden in foto’s van datingapps

Dit dansje loopt anders af dan verwacht: Model gilt het uit.