in

Voormalig supermodel post bikinifoto’s op 57-jarige leeftijd en wordt wanhopig genoemd

supermodel

Ouder worden is een deel van het leven waar we allemaal doorheen moeten. Rimpels en huidverslapping is iets wat iedereen overkomt bij het ouder worden, zelfs modellen! Dit voormalige supermodel poseert nog steeds in bikini’s. Maar toen ze de foto’s plaatste, waren de mensen daar niet erg aardig over.

Voormalig supermodel

Blijf lezen om meer te weten te komen over het verhaal van Paulina Porizkova. Paulina Porizkova werd geboren in 1965 en begon haar modellencarrière slechts 15 korte jaren daarna. Ze sierde de covers van verschillende grote tijdschriften en maakte gestaag naam in de modellenwereld. Naast tijdschriften verscheen ze ook in verschillende films, tv-shows en muziekvideo’s. Recentelijk is ze bekend geworden omdat ze openhartig is over het proces van ouder worden, verdriet, verlies en meer.

Nu op 57-jarige leeftijd met meer dan 40 jaar ervaring in de modellenwereld, heeft ze zich er nog steeds volledig in gestort, ondanks wat critici zeggen. Ze poseert nog steeds in bikini’s en post foto’s van zichzelf terwijl ze dat doet. “Ik ben een 57-jarige vrouw, en het lijkt te betekenen, in de maatschappij, dat wanneer je de middelbare leeftijd ingaat, je een soort licentie verliest om je ook in bikini’s te kunnen vertonen.” Porizkova heeft het vaak over de kritiek die ze krijgt omdat ze zich zelfs op deze leeftijd nog als model presenteert. Ze werd ooit “een wanhopige oma” of “te oud om dit te doen” genoemd, maar ze neemt het nooit te serieus en komt voor zichzelf op.

Openhartig

Ze was eerder 28 jaar getrouwd met Ric Ocasek, de overleden frontman van de iconische rockband The Cars. Het stel had zijn ups en downs die het voormalige supermodel openhartig deelde. Ze zei dat ze in de maanden voor zijn dood in wezen van elkaar vervreemd waren geraakt. Daarna zei ze in een interview na zijn overlijden: “Ik merkte gewoon dat we steeds minder deelden, en we communiceerden minder, en toen hield hij op naar me te verlangen.” Ze sprak over haar twijfels in die tijd en zei: “Omdat ik eind 40, begin 50 was, denk ik dat ik dacht: misschien vindt hij me niet leuk omdat ik ouder word.” Maar ze maakt er nog steeds een punt van om Ocasek’s herinnering aan de goede tijden die ze samen doorbrachten te eren.

Nu is ze een groot voorstander van vrouwen die ouder worden en niet onder het mes gaan voor een operatie om veroudering tegen te gaan. Ze hoopt dat meer en meer vrouwen hun ouder wordende lichaam accepteren en ervoor kiezen hun natuurlijke schoonheid te vieren. “Mijn wens is een onveranderde oudere vrouw te zijn.” Ze spreekt altijd positief over haar ouder wordende gezicht en zegt: “Wat ik zo mooi vind aan mijn gezicht nu ik 57 ben, is dat het net een goede roman is over de geschiedenis van mijn leven.

Bron: En.newsner

Kattenogen

Vrouw die ‘bos elf’ wil worden, krijgt Barbie-gezicht en kattenogen in nieuwe extreme procedure

buurtbewoner

Man zet buurtbewoner op een hilarische manier voor schut