in

Auto verandert in vliegtuig na het uitrijden van een tunnel

tunnel

De bestuurder van de auto in het volgende filmpje had een primeur als het gaat om rijdende vliegende auto’s uit een tunnel.

Slowakije

Het nationale snelweg bedrijf in Slowakije, dat verantwoordelijk is voor het beheer, onderhoud, reparaties en ontwikkeling van het netwerk van snelwegen en autowegen, heeft een kort filmpje van verkeersongevallen in de tunnels daar gepubliceerd. De video is bedoeld als waarschuwing voor bestuurders.

De compilatie is een interessante poging om bestuurders waakzamer te maken. Als eerste ongeval is in de video de volgende auto te zien die begint te ‘vliegen’ nadat deze de vangrail heeft geraakt. De rest van de montage speelt zich vervolgens alleen in de tunnels af.

Gevaren

Het doel van de video, waarbij de boodschap “Tunnel, respecteer mijn wetten” is vermeld, is om bestuurders te waarschuwen voor de valkuilen van het verkeer in tunnels.

Ongelukken in tunnels behoren tot de ergste en gevaarlijkste, niet alleen voor de bemanning van de auto die het probleem heeft veroorzaakt, maar ook voor andere auto’s in de directe omgeving.

Bron: Mancho.be

Beeld: Twitter @Idiots1nCars

Actie om vrouw op hoogte te redden gaat helemaal mis!

Actie om vrouw op hoogte te redden gaat helemaal mis!

lift

Dit zie je alleen in films: Man op ziekenhuisbed raakt vast in lift