in

WTFWTF

Man heeft spijt dat hij 250.000 euro heeft uitgegeven om Barbiepop te worden

barbiepop
Beeld: Instagram

Een influencer die ooit onthulde dat hij bijna 250.000 pond uitgaf aan cosmetische ingrepen om eruit te zien als een Barbiepop, leeft nu ‘als Ken’.

Barbiepop

Oli London, 33, uit Hertford, verbaasde de wereld in 2018 toen hij onthulde dat hij meer dan 75.000 pond had uitgegeven aan operaties om eruit te zien als K-pop ster Jimin van de Zuid-Koreaanse boyband BTS. Nu is de controversiële ster terug met een nieuwe schok – hij zegt dat hij zijn vrouwelijke uiterlijk heeft ‘getransformeerd’ om op Barbie’s fictieve vriendje Ken te lijken, terwijl zijn beste vriendin Aliia Roza, 37, zichzelf als Barbie styled. Hij zegt spijt te hebben van het ondergaan van zo’n 32 cosmetische operaties – waaronder een kattenoogoperatie – waaraan hij een pijnlijke kaak op slot heeft overgehouden en ‘verlamde gezichtsspierbewegingen’.

Hij legt uit: ‘Ik heb mijn gezicht zo erg veranderd dat ik behoorlijk verlamd ben met gezichtsspierbewegingen. Ik heb zes titanium beugels met 24 schroeven in mijn kin en wangen die de botten bij elkaar houden, dus soms krijg ik een geblokkeerde kaak als ik gaap en dat is heel pijnlijk. Ik heb er veel spijt van, maar ik ben blij met mijn Ken-look en mijn kleine neus en ogen. Oli zegt dat hij in het verleden een lange lijst met operaties heeft ondergaan om op zijn idool Barbie te lijken. Zijn beste vriendin Aliia doet zich zelfs voor als de levensechte pop en heeft ‘miljoenen’ uitgegeven om die look te krijgen.

Beeld: Instagram

Beste vrienden

Oli en Aliia zijn sinds 2018 beste vrienden nadat hij als haar personal shopper aan de slag ging en haar hielp ‘de mooiste spullen’ te vinden. Hij voegde eraan toe dat de besties graag uitgaan verkleed als Barbie en Ken. Hij zei: ‘Vorig jaar leefde ik als Barbie nadat ik uit de kast was gekomen als transgender, maar nu leef ik weer als Ken sinds ik uit de kast ben gekomen en weer een man ben geworden. Ik heb meer dan 233.000 pond uitgegeven aan 32 plastische chirurgische ingrepen om mijn poppenlook te krijgen. Aliia heeft de afgelopen jaren miljoenen uitgegeven om als een echte Barbie door het leven te gaan. Vorig jaar waren we allebei als Barbies op het filmfestival van Cannes.

Maar dit jaar, sinds ik de transitie heb ondergaan om weer een man te worden, zijn we net Barbie en Ken en hebben we bijpassende outfits op maat laten maken die we dragen op de rode loper van het Filmfestival van Cannes en het Filmfestival van Venetië en andere speciale evenementen. Hoewel Oli honderdduizenden ponden heeft uitgegeven aan zijn uiterlijk, zegt hij dat hij op zoek is naar iets ‘dat hij van binnen mist’. Hij vertelt over de uitdagingen die hij is tegengekomen op zijn reis om zichzelf te ontdekken en zich te realiseren dat hij Ken kan zijn zonder de ‘schadelijke dingen’ te doen. Hij zei: “Toen ik een vrouw werd, kreeg ik al die lof en liefde, maar er ontbrak iets van binnen.

Bron: Dailymail

handen en voeten

Dit is waarom de huid van je handen en voeten rimpelt na lange tijd in het water te hebben gelegen

Seksueel actieve

De meest seksueel actieve vrouw onthult de bizarre verzoeken die ze krijgt van mannen in de slaapkamer