in

Vrouw maakt angstaanjagende beelden van buurman nadat hij ‘x in haar deur graveert’

Beeld: Reddit @Shelbym806

Een vrouw heeft angstaanjagende beelden gemaakt van haar buurman die voor haar voordeur rondschuifelt met een Halloweenmasker van Michael Myers op. Ze was daarna gedwongen om een camera te installeren, nadat haar buurman een ‘x’ in haar deur had gegraveerd.

Hinderlijke buurman

Redditor Shelbym806 deelde huiveringwekkende details over de capriolen van haar buren. De social media-gebruiker onthulde dat haar buurman haar al maanden “lastigvalt” en op alle uren van de dag op haar deur bonkt, waardoor ze geen andere keuze heeft dan de politie in te schakelen. Ze deelde beelden van de deurcamera online en gaf haar post de titel “Nachtmerrie: buurman valt me al maanden lastig.” De gemaskerde man danst rond voor haar deur en steekt zijn middelvinger op naar de camera, voordat hij zijn appartement weer inloopt.

Bezorgdheid

In reactie op de bezorgdheid van de mensen in de commentaarsectie schreef Shelbym806: “Dank u, de politie is op de hoogte van de situatie en heeft de beelden van de 14 andere keren dat hij besloot zich te misdragen. Ik heb de camera pas twee maanden.” Een andere persoon merkte op: “Deze man woont letterlijk naast de deur en is er erg duidelijk over… Ik zou het griezeliger vinden als het een willekeurig persoon van een andere verdieping was, maar je buurman?!!!” Shelbym806 antwoordde: “Vroeger spraken we met elkaar. En toen begon hij op alle uren van de dag en nacht aan mijn deur te komen en werd hij ongepast. Dat gedrag duurde 9 maanden voordat ik uiteindelijk de politie belde (2 maanden geleden). “Hij kerfde een X in mijn voordeur als vergelding, dus kocht ik de camera

Ze voegde eraan toe: “De camera heeft een spraakfunctie. Ik wilde altijd al iets zeggen om hem in zijn broek te laten schijten. Maar ik heb altijd geslapen als hij deze onzin uithaalt.” Elders in de commentaarsectie bevestigde Shelbym806 dat haar griezelige buurman niet fysiek tegen haar is geweest, door te schrijven: “Hij heeft nooit iets gewelddadigs tegen me gedaan, alleen wat schelden, onbeschofte gebaren en pogingen om me bang te maken (na maanden aan mijn deur te zijn geweest op alle uren van de dag en nacht).” De social media gebruiker vervolgde: “Hij is in het verleden ongepast geweest. Maar met de camera kan ik nu zien wie er aan mijn deur staat voordat ik antwoord geef, dus de kans dat hij toegang tot mij heeft, is aanzienlijk verminderd.”

Bron: Ladbible

Beeld: Reddit @Shelbym806

Vrouw geschokt door geheim van al lang overleden vader die per toeval is onthuld

Vrouw geschokt door geheim van al lang overleden vader die per toeval is onthuld

Man gearresteerd: verliet vrouw op huwelijksreis om een ‘nacht vrouw’ te bezoeken