in

Hulpeloze dame bestelt McDonald door drive-thru raam te beklimmen!

Hulpeloze dame Bestelt McDonald door drive-thru raam te beklimmen!
Screenshot Youtube

De meeste mensen zijn heel erg dol op McDonald, dat ze er alles voor zullen doen. En deze dame in hoge hakken, helemaal uitgedost in een mooie roze outfit heeft bewezen dat ze echt alles gaat doen om een McDonald te kunnen eten. Ze heeft namelijk op een aparte manier een bestelling geplaatst bij McDonald: ze klom over het raam van de Drive-thru! Ja, had je helemaal niet verwacht hea?

Bestelling bij McDonald

De dame was niet tevreden met het feit dat de medewerkers aangaven dat ze geen bestellingen meer kunnen aannemen. Ze besloot om over het raam te klimmen en zei: “Het is mijn eerste trainingsdag en ik ben niet goed gekleed”. Het was duidelijk te merken dat de medewerkers moeite met het geval hadden. Ze konden hun lach niet inhouden terwijl de dame door de keuken slenterde. Op een gegeven moment begon ze vrolijk in haar handen te klappen.

De video werd door TikTok gebruiker GreerGreer gedeeld en die gaf het volgende aan: “Dame klimt over raam drive-thru, omdat wij geen bestellingen meer aannemen door een gebrek aan handschoenen.” Er is toegevoegd: “Zij maakt geen grappen, ze wil haar eigen bestelling maken” en het aantal reacties van de post begon meteen te stijgen. Bepaalde gebruikers vinden dat de dame in roze, een legende van weleer is.

@greergreer #fyp #viral #mcdonalds ♬ original sound – quezgreer

Gemengde reacties

Een persoon zei: “Zij is een Icoon”, terwijl een andere zei: “OK, maar ze lijkt wel leuk in de omgang”. Een derde persoon hield het op: “Maar ze lijkt wel gezellig te zijn”. Niet iedereen kon lachen om de actie van de dame. Dit bleek duidelijk toen een social media gebruiker als volgt reageerde: “Nee, dit is het recht in eigen handen nemen. Ik zou de politie bellen. Als een zaak gesloten is, is het gesloten”

McDonald reageerde op het voorval door te stellen dat de liefde voor een Maccie van de dame in kwestie, niet te vergelijken is met die van Donald Gorske. Op zijn naam staat er namelijk een Guinness wereldrecord van het eten van de meeste Big Mac Burgers. Gorske, die afkomstig is van Fond du Lac, heeft vanaf 1972 elke dag een Big Mac gekeken: dit komt neer op 32,340 Big Macs in zijn 68 levensjaren.

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @GreerGreer

influencer zonnebank elke dag haar achterste gaatje

Influencer zonnebank elke dag haar achterste gaatje

Vrouw deelt hoeveel ze bespaart door van Amerika naar Turkije te vliegen voor haar wortelkanaal