in

Moeder krijgt felle kritiek van andere moeders nadat ze haar dochters kamer opruimt

kritiek
Beeld: TikTok @snowenne_cleans

Moeder kreeg felle kritiek van andere moeders nadat ze haar dochters kamer opruimde: ‘Waarom doet ze het niet zelf?’

Etensresten

Snowenne, een moeder van twee, was ontzet toen de kamer van haar tiener veranderde in een stapel rommel en afval, met etensresten, vuil, en ongewassen kleding die overal verspreid lagen. Uiteindelijk besloot ze de rotzooi op te ruimen en de kamer op te ruimen terwijl haar dochter op schoolreis was. Motivatie was de rotzooi en het vieze tapijt in de kamer die vervangen moest worden. Het gehele huis zou onlangs een renovatie gehad hebben en Swonenne wilde dat de kamer van haar dochter hierbij kon aansluiten.

Ze deelde de beelden op social media waar haar actie bekritiseerd werd omdat ze haar dochter ‘verwend’ zou hebben, terwijl de tiener zelf verantwoordelijk zou moeten zijn voor het schoonmaken van haar eigen kamer. “Het is tijd om de vieze kamer van mijn dochter aan te pakken”, schreef ze bij de inmiddels virale video.

@snowenne_cleans So…its that time again. Time to clean my daughters messy room #cleantok #daughtersroom #messyroomcheck #daughtersmessyroom #whysomessy @Snowenne | Cleaning Motivator @Snowenne | Cleaning Motivator ♬ Seven Nation Army – 苏七岁

Felle kritiek

Snowenne onthulde ook het eindresultaat in een tweede video op haar account. Duizenden mensen waren verontwaardigd over de acties van de moeder en vroegen zich af waarom ze zelf de kamer moest schoonmaken in plaats van haar dochter het te laten doen.

Een moeder zei:” Toen de kamer van mijn dochter er zo uitzag, ging ik op haar bed zitten terwijl ik haar opgeruimde.” Een andere moeder schreef: “Mijn schoonmaakmethode is dat ik alles zou weggooien. Als ze niet genoeg om hun kamer schoon te houden, dan geef ik ook niet genoeg om het uit te zoeken.”

Maar veel anderen waren ook bezorgd om het kind en prezen de moeder om haar geduld en zorg. “Is ze serieus oké? Is alles in orde op school? Ik heb veel slaapkamers gezien die er zo uitzagen bij kinderen die met iets worstelen,” onthulde een vrouw. “Dit is zo lief van je, toen ik jonger was overweldigde mijn rommelige kamer me zo erg – ik zou huilen om thuiskomen naar dit,” zei een ander. “De bedoeling is volgens Swonenne nu, om de hele kamer van haar dochter een volledige make-over te geven.

Bron: Dailymail.co.uk

Beeld: TikTok @snowenne_cleans

Vrouw bevindt zich in een dillema: Weet niet niet te handelen nadat ze vriend van vriendin heeft betrapt tijdens het uitlopen!

Vrouw bevindt zich in een dillema: Weet niet niet te handelen nadat ze de vriend van haar vriendin heeft betrapt tijdens het uitlopen!

speciale content

Model betrapt stiefvader op het uitgeven van duizenden dollars voor haar “speciale” content