in

Vermiste vrouw overleeft 5 dagen in wildernis met fles wijn en lolly’s

overleven met wijn

Een vrouw is gered in Australië nadat ze vijf dagen had overleefd in wildernis met een fles wijn en lolly’s, volgens de politie.

Verkeerde afslag

De politie van Victoria plaatste luchtfoto’s van het gebied waar Lillian werd gevonden nadat haar auto was gezien in dicht struikgewas. De politie zegt dat ze een verkeerde afslag had genomen en vast kwam te zitten zonder mobiele service om hulp in te roepen. Lillian werd gevonden op ruim 60 kilometer afstand van de dichtstbijzijnde stad. En door gezondheidsproblemen was ze niet in staat om te proberen hulp te lopen.

Ze gebruikte haar gezond verstand om bij haar auto te blijven en niet af te dwalen naar struikgewas, waardoor de politie haar kon vinden. Ze was slechts van plan een korte dagtocht te maken, dus had ze alleen een paar snacks en lolly’s meegenomen, maar geen water.

Overleeft met fles wijn en lolly’s

Het enige vocht dat Lillian, bij zich had was een fles wijn die ze als cadeau voor haar moeder had gekocht, dus daar kon ze mee overleven. Hoewel ze haar auto niet kon verplaatsen, kon ze ’s nachts de kachel gebruiken om haar wat warmte te geven.

Na vijf dagen was ze erg opgelucht en dankbaar om de agenten te zien en wij waren net zo blij haar te zien. Ze werd ter observatie naar het ziekenhuis gebracht. En werd ook behandeld voor uitdroging voordat ze veilig terugkeerde naar haar huis in Cheltenham bij Melbourne.

Bron: 9gag

Politieagent als klant aanwezig wanneer overvallers tandartspraktijk binnenvallen

gokschuld

Man ontvoert eigen kleindochter voor 72.000 euro losgeld om gokschuld af te lossen