in

Vrouwen jubelen om hun scheiding op TikTok: ‘Vanaf nu ben ik single!’

Vrouwen jubelen om hun scheiding op TikTok: 'Vanaf nu ben ik single!'
Afbeelding: Screenshots TikTok Account samaranunes_ & bassibru_

Onlangs hebben vrouwen staan jubelen om hun scheiding op TikTok. Je zou je dan afvragen waarom deze vrouwen een scheiding zo heuglijk vieren. Er zijn verschillende redenen die we kunnen bedenken. Een van de redenen die misschien een rol kan spelen is omdat een scheiding de beste keus is geweest.

Jubelen om hun scheiding op TikTok

Als twee mensen in het huwelijksbootje stapt zijn er een paar formaliteiten die in orde gemaakt moeten worden. Deze formaliteiten hebben alles te maken met het feit dat alles in juridische zin moet kloppen. Het uitgangspunt van een huwelijk is twee geliefden elkaar ondersteunen tot de dood hen scheidt. Bij sommige huwelijken lukt dat aardig, maar in andere huwelijken helaas niet. Als een huwelijk niet kan lukken, dan wordt ervoor gekozen om te scheiden. Het scheiden geschiedt weer door een paar formaliteiten in orde te maken. Als een scheiding tussen twee mensen is gefinaliseerd krijgen beide een certificaat dat getuigt dat ze geen partners meer zijn. In de video zijn er enkele vrouwen te zien die met zo een certificaat aan het pronken zijn.

@bassibru_ Enfim o divórcio veio KAKKAKQKKQKAKKAKMAMMAKA #AiaiaiaiChallenge #fy #mundodorock #fyyyy ♬ som original – Júh Fernandes

‘Vanaf nu single’

Een echtscheiding kan verschillende redenen als grondslag hebben. Het kan zijn dat de liefde gewoon is uitgedoofd of het kan zijn dat de partners niet meer door een deur kunnen. Wat het dan ook mag zijn, een echtscheiding is iets wat je niet graag aan de grote klok wil hangen. Maar de vrouwen die te zien zijn in de video hebben een andere zienswijze hierover. Ze gaan ervan uit dat een echtscheiding dezelfde aandacht verdient als een huwelijk. Deze vrouwen zorgen in ieder geval ervoor dat mensen die geconfronteerd zijn met een echtscheiding niet altijd hoeven te treuren. Het mag gezegd worden dat het een moedige stap is van deze vrouwen.

Bron: curioctopus.nl

Beeld: TikTok @ bassibru_

slaap positie

Dit is de slechtste slaap positie voor je rug volgens experts

Vrouw laat waterfles in sportschool vallen en krijgt hiervoor een boete van € 1123.46 en een levenslange schorsing!

Vrouw laat waterfles in sportschool vallen en krijgt hiervoor een boete van € 1123.46 en een levenslange schorsing!