in

Vrouw eist vliegtuig vluchten alleen voor volwassenen na gevlogen te hebben met huilend kind

Beeld: TikTok @mooorganic/ Unsplash

Een vrouw op TikTok pleit in een onlangs geposte video voor vluchten voor volwassenen, nadat ze naar een huilend kind had moeten luisteren tijdens haar vlucht.

Huilend kind

Morgan Lee uit Florida vertelt dat zij tijdens haar 3 uur durende vlucht een zeer vervelende ervaring had, omdat er een kind aan boord was, die overigens ook geen plezier had in de reis en flink aan het huilen was. “De vlucht duurde drie uur en ik heb hier de hele tijd naar geluisterd. Ik heb een koptelefoon met ruisonderdrukking, het kind was ruim vijf jaar oud en ze zaten direct achter me terwijl ze tegen mijn stoel schopten als de moeder sliep.” “Waarom bestaat er niet zoiets als vluchten voor volwassenen? Ik zou daar zoveel geld voor betalen”, zegt Morgan in de video, die nu meer dan 650.000 keer is bekeken.

@mooorganic The flight was 3 hours and I listened to this the entire time #travel ♬ original sound – Mo

Kritiek

Niet alle ouders die de video bekeken waren even blij met haar verklaring, waarop een persoon antwoordde: “En dit is waarom mensen/ouders/moeders angstig zijn bij het verlaten van het huis. Omdat geen genade wordt gegeven.” Een ander deed een duit erbij in het zakje en zei sarcastisch: “Arme jij. Mijn hart gaat uit naar jou en het aantal uren dat je het gehuil van een ander hebt doorstaan. Ik hoop dat je nu beter bent.”

De video werd al snel gebruikt voor ‘duets’ waarin de uploaders Lee er flink van langs gaven. De actie werd zelfs als ‘walgelijk’ beschreven. Een gebruiker wees erop dat als ze ‘zo veel’ wil betalen voor vluchten zonder kinderen, er een oplossing is: “Ze worden privévliegtuigen genoemd en je kunt een privévlucht boeken en zoveel betalen als je het vliegtuig voor jezelf wilt hebben.” Het waren echter niet alleen woedende ouders die in de comments opdoken. Sommige ouders zeiden dat ze ook extra zouden betalen om wat rust te hebben. Een gebruiker zei: “Als moeder wil ik ook een vlucht voor alleen volwassenen.” Het blijkt dus toch een belangrijk vraagstuk te zijn, en uit onderzoek blijkt ook dat er wel degelijk animo is voor vluchten waar kinderen bijvoorbeeld in een apart gedeelte van het vliegtuig zitten.

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @mooorganic

Man en dochter doen huwelijksaanzoek aan moeder maar gaat helemaal fout met verlovingsring

Deze 4-jarige jongen gaat viraal vanwege zijn geweldige voetbalvaardigheden