in

Vrouw laat haar ooglid piercen: “het is niet zo erg als je denkt dat het zou zijn”

Beeld: TikTok @merdurh

Je kan tegenwoordig op verschillende plaatsen een piercing zetten. En deze vrouw heeft TikTok doen kronkelen nadat ze onthulde dat ze een ooglid piercing heeft. Echter beweert ze dat het niet zo erg is als mensen denken.

Ooglid piercing

De tiktokker werkt als cellulair en moleculair bioloog. En ze deelde een aantal video’s op het platform om anderen te vertellen over haar piercing. Nadat ze een paar lifestylevideo’s had gepost, merkte een volger op dat ze een gouden hoepel op haar ooglid heeft, en vroeg of het een piercing was. Ze deelde vervolgens een reactie, waarbij werd ingezoomd op haar gezicht terwijl ze aan het ringetje trok om te bevestigen dat het inderdaad om een gepierced ooglid ging.

Dit opende een hele wereld van vragen van andere verbijsterde gebruikers, waardoor ze een ‘story time’ video plaatste over hoe het tot stand kwam. “Ik was 21 en wilde een lichaamsaanpassing doen als een vorm van zelfexpressie”, zei ze. “En ik had dit bij niemand anders gezien, dus het voelde uniek aan en daarom heb ik het laten doen. Ik denk dat het de op één na minst voorkomende piercing is, of zoiets.”

@merdurh Reply to @gravendine #eyelidpiercing #piercing #weird ♬ original sound – merdurh

Scharnierring

Ze toonde ons het ringetje dat ze gebruikt en vervolgde: “Voor iedereen die vraagt hoe ik het verwissel… Dit is een scharnierring, dus hij sluit en klikt zo dicht. Het is lastig om hem te verwisselen, dat geef ik toe. “Ik benaderde het zoals ik denk dat de meeste mensen hun tatoeages benaderen – is dat ze iets willen dat voelt als hun eigen dat uniek is voor hen, en dat is waarom ik het deed.”

Iemand anders stelde de onvermijdelijke vraag of de piercing pijn deed toen ze hem liet zetten, waarop @merdurh antwoordde: “Het deed geen pijn toen hij het liet piercen omdat hij het geklemd had, maar toen hij het losklemde en het sieraad probeerde door te drukken, knelde dat behoorlijk. “Het bleef daarna ook een paar maanden lang gezwollen.” Ze zei ook dat de ring niet echt aan haar oog “schuurt”, omdat hij op de kleine inkeping in de hoek van haar ooglid zit, en dat “meerdere optometristen” er nooit problemen mee hebben gehad.

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @merdurh

Vrouw die man deelt met haar moeder geeft toe dat ze zus er soms bij betrekt

5-Jarige geamputeerde bergbeklimmer zet zinnen op nieuw record