in

7-jarige gedwongen om thuis te studeren omdat zijn moeder een profiel heeft op een volwassen site

7-jarige gedwongen om thuis te studeren omdat zijn moeder een profiel heeft op een volwassen site
Beeld: Instagram @thesarablake

Een 7-jarige jongen is gedwongen om thuis te studeren nadat er ontdekt is dat zijn moeder een profiel heeft op een volwassen site. Wat zijn de redenen om een kind uit te sluiten voor regulier onderwijs? Er zijn natuurlijk een aantal redenen die opgesomd kunnen worden. Maar in dit geval kan er zonder meer gesteld worden dat de 7-jarige benadeeld is. Dat zijn moeder een profiel heeft op een volwassen site is namelijk buiten zijn schuld.

Gedwongen om thuis te studeren

Zoals eerder aangegeven is de 7-jarige gedwongen om thuis te studeren. Hij is de zoon van de 31-jarige Sara Blake Cheek. Sara gaf aan dat de reden waarom zijn zoon gedwongen thuis moet studeren absurd is. De reden heeft namelijk te maken met haar werk als model op de populaire volwassen site OnlyFans. Sara gaf vertelde ook het verhaal van haar collega die in het verleden vrijwilligers werk deed voor de school. Op het moment dat de school erachter kwam dat haar collega ook op OnlyFans een profiel had, mocht ze geen vrijwilligers werk meer doen. Wat duidelijk is dat er aan de ene kant een principiële kwestie een rol speelt.

Moeder heeft een profiel op een volwassen site

De moeder heeft verschillende pogingen ondernomen om een gesprek aan te gaan met de schooldirecteur. Sara gaf aan dat haar zoon het schooljaar normaal heeft kunnen afronden ondanks het feit dat hij thuis moest studeren. Over haar poging om een gesprek met de schooldirecteur te hebben benadrukte Sara dat ze niet tegen de schorsing wilde ageren. Ze zei het volgende: “Ik wil er ook op wijzen dat ik nooit tegen de schorsing heb gevochten. Ik wilde gewoon met de directeur praten en hem zeggen dat hij zijn werk moet doen zonder vooroordelen, uitsluitend gebaseerd op wat een kind verdient, zonder zijn ouders erbij te betrekken. Dit is oneerlijk en verschrikkelijk.”

Bron: curioctopus.nl

Beeld: Instagram @ thesarablake

52-jarige moeder trekt de aandacht van mannen die haar zoon konden zijn

52-jarige moeder trekt de aandacht van mannen die haar zoon konden zijn

China introduceert zoen apparaat op afstand voor je telefoon