in

Vrouw die het Guinness World Record voor grootste mond won, onthult dat ze nu een tweede record heeft verbroken

grootste mond
Beeld: TikTok

De vrouw die het Guinness World Record in handen heeft voor de grootste mond heeft weer een nieuw record gebroken.

Grootste mond

Samantha Ramsdell uit New York City ging naar TikTok om haar drie miljoen volgers te laten pronken met haar nieuwste prestatie. De 33-jarige, die werkt als songwriter, komiek en podcaster, kreeg onlangs het certificaat voor de breedste mond met een indrukwekkende vier centimeter. En tientallen andere social media gebruikers haastten zich naar de comments om hun schok te uiten over de onwerkelijke grootte van haar mond. In de clip, die al meer dan 3,8 miljoen keer is bekeken, vertelt Samantha haar volgers: “Dus ik heb nu twee Guinness World Records. Ze tilt haar originele certificaat, dat ze in 2021 behaalde, op voor de camera voordat ze trots zegt: ‘Ik heb het Guinness World Record voor de grootste mondopening voor een vrouw.’

De social media-ster opent vervolgens haar mond om de 2,56 inch grote opening te laten zien. Maar daarna deelt ze haar nieuwste prestatie met de woorden: ‘En dan heb ik ook nog eens officieel de breedste mond ter wereld. Samantha laat vervolgens de schokkende breedte van 4,07 inch zien. Haar volgers werden al snel razend omdat velen haar bestempelden als de ‘droompatiënt’ van een tandarts. Iemand schreef: ‘Ik zit al 21 jaar in de tandheelkunde en jij zou mijn favoriete patiënt zijn om aan te werken, lol. Een ander voegde eraan toe: ‘Ik dacht echt dat het een filter was… Dan hoor ik de recordreden en ben ik officieel verbaasd!’ Een derde voegde eraan toe: Ik dacht altijd dat het een filter was! Dat is geweldig!

@samramsdell5 Replying to @Kakarot ♬ original sound – Sam Ramsdell

Eerste certificaat

Om haar eerste certificaat te verdienen, moest Samantha bewijzen dat haar mond ‘helemaal natuurlijk’ was en dat ze ‘niet geopereerd’ was. De verificatie bij het Guinness team nam meer dan zes maanden in beslag en omvatte een rigoureus proces van metingen. Samantha zei eerder dat haar mond altijd het grootste kenmerk van haar gezicht is geweest als ze in de spiegel keek. Ze begon haar social media accounts in 2019 en was er snel bij om haar unieke eigenschap te benadrukken door in haar TikTok bio te schrijven: ‘Nee het is geen filter…het is gewoon mijn gezicht’.

Samantha, die te zien was in The Ellen Show, Italia’s Got Talent en CBS This Morning, post nu regelmatig uitdagingen op TikTok maar heeft ook een podcast met vriendje James getiteld Weird And Proud waarin ze allerlei onderwerpen bespreken, van aliens tot colonoscopieën. Op Samantha’s website zegt ze: ‘Mensen aan het lachen maken door de kracht van weird, plus zingen, acteren en creëren.

Bron: Dailymail

stiefbroer

Deze vrouw is verliefd geraakt op haar stiefbroer

branden

Man kuste een meisje op hun eerste date en zijn lippen begonnen te branden