in

Vrouw zet na 37 jaar punt achter huwelijk en gaat een relatie aan met haar beste vriendin!

Vrouw zet na 37 jaar punt achter huwelijk en gaat een relatie aan met een bekende!
Afbeelding: Screenshots Facebook account Liz Hilliard Be Powerful

Een vrouw heeft na een periode van 37 jaar, een punt gezet achter haar huwelijk met haar man. Hierna gaat ze een relatie aan met haar beste vriendin. Achter een huwelijk van 37 jaar zet je niet zomaar een punt. Het is misschien aannemelijk dat de vrouw al een tijdje hierover heeft nagedacht. Wat wel gezegd mag worden over de vrouw is dat ze een fitte uitstraling heeft.

Na 37 jaar punt achter het huwelijk

De vrouw die een punt achter haar huwelijk gezet heeft, is Liz Hilliard. Liz is een fitte dame die tips op haar socialemedia-account deelt met haar volgers. Ze geniet dus veel populariteit door de adviezen die regelmatig geeft. Maar iets wat haar populariteit ook heeft doen stijgen is een persoonlijke situatie waarmee ze te maken had. Na een periode van 37 jaar verliet ze haar man om een relatie aan te gaan met een bekende. En deze bekende is niemand anders dan haar beste vriendin. Sommige mensen blijven in een huwelijk hoewel ze niet meer gelukkig zijn. Liz behoort in ieder geval niet tot deze groep. Tegen de stroming in heeft ze ervoor gekozen om zo een gewaagde beslissing te nemen.

Relatie met een beste vriendin

Volgens Liz is alles niet vooraf gepland. Naar eigen zeggen is ze onbewust verliefd geraakt op haar beste vriendin: “Ik denk dat dit gevoel zich al een hele tijd aan het ontwikkelen is zonder dat ik het besefte. Kun je in een oogwenk veranderen? Absoluut.” Toen ze de leeftijd van 64 jaar bereikte was ze verzekerd van dat ze wil scheiden van haar man en iets anders wilde hebben. Ze gaf aan: “Het einde van een huwelijk dat te lang had geduurd, heeft me bevrijd van de sociale banden die me gebonden hadden gehouden en die me ervan weerhielden eerlijk tegen mezelf te zijn. Ik werd wat ik vreesde te worden en dat maakte me vrij.”

Bron: curioctopus.nl

Beeld: Instagram @lizhilliardhsm

Moeder komt aan op vliegveld en ziet een andere man als haar zoon: 'Geeft hem een stevige knuffel!'

Moeder komt aan op vliegveld en ziet een andere man als haar zoon: ‘Geeft hem een stevige knuffel!’

Moeder koopt juiste maat cargobroek ter waarde van € 22.75, maar krijgt een die anderhalve meter lang is!

Moeder koopt juiste maat cargobroek ter waarde van € 22.75, maar krijgt een die anderhalve meter lang is!