in

Reactie van kleuter op lege verjaardagskaart gaat viraal: ‘Er zit niets in!’

lege verjaardagskaart

Soms reageren kinderen heel erg verbaasd op bepaalde dingen. En de reactie van deze kleuter op een lege verjaardagskaart gaat je helemaal aan het lachen brengen.

Verbaasd reageren op lege verjaardagskaart

Barley Nicolet werd gefilmd op haar vierde verjaardag. Toen zij een verjaardagskaart kreeg wende de kleuter zich tot haar moeder en zei: “Wacht even… hier zit niets in!” Het meisje uit Sussex, vervolgde:” Alleen maar een kaart?!”. Uit haar verbaasde reactie was op te maken dat ze verwachtte dat er iets uit zou vallen. De video die een aantal jaar geleden is opgenomen werd onlangs pas op social media geplaatst, en ging direct viraal. De reactie is volgens moeder Emma overigens typisch voor haar dochter, maar bedoelde ze er geen kwaad mee: “Ik denk niet dat ze het zo meende zoals het overkwam, het is niet zo dat ze op haar leeftijd echt geld ontvangt in kaarten!” zegt Emma.

@emma_nicolet I hate how your family stop giving you money on your birthday as you get older. Like, I need it more now than I did when I was 7 Aunty Susan, I’ve got bills to pay…. Happy Birthday Bungle. #t#throwbacko#oldiebutgoodieb#birthdaygirl7#7pov #mybrain #funny #funnyvideos #funnykidsoftiktok #funnykid #humor #humour #britishhumour #fyp #foryoupage #foryou #jokes ♬ original sound – Emma Nicolet

Typisch

Emma vertelt dat Barley wel vaker dingen er zomaar uit flapt, maar zeker geen ondankbaar kind is.” Ik weet niet zeker wat er door haar hoofdje ging, ze kon niet lezen, dus voor haar was het gewoon een stuk papier. Ze zegt dingen die haar veel ouder maken dan dat ze is. Het is gewoon typisch Barley!” voegt ze eraan toe. Barley schijnt de gewoonte te hebben om dingen na te doen van televisie, en speelt vaak zelf karakters uit televisieseries na.” Normaal gesproken is Barley slim en grappig en houdt zij ervan mensen te entertainen.” “Maar ze is verlegen, tenzij je haar kent, dus we krijgen haar beste momenten thuis.” aldus Emma.

Bron: YouTube

Komiek stopt show nadat toeschouwer zei dat ze haar vriend en moeder betrapt had tijdens het 'bedrijven van de liefde!'

Komiek stopt show nadat toeschouwer zei dat ze haar vriend en moeder betrapt had tijdens het ‘bedrijven van de liefde!’

Moeder spoort dochter op Roblox op om boodschap door te geven: ‘Haal de lasagne uit de vriezer’