in

Chinese miljardair biedt $180 miljoen aan de man die met zijn lesbische dochter trouwt – BRAW.NL

Beeld: Twitter The Straits Times

Cecil Chao is de vastgoedmagnaat in Hong Kong die een financiële omkoopsom bood aan elke man die met zijn dochter Gigi zou trouwen. In 2012, bood hij een premie van 65 miljoen dollar. In 2014 verhoogde hij dat naar 130 miljoen dollar. Meer dan 20.000 mannen kwamen naar voren om Gigi hun hand aan te bieden en die grote cheque te innen. Er is maar één probleem. Gigi is lesbisch en is getrouwd met haar minnaar van meer dan negen jaar. Maar dat houdt papa niet tegen, geen siree!

Verhoogd naar 180 miljoen dollar

Cecil is vastbesloten te negeren dat z’n mooie dochter lesbisch is en een man voor haar te kopen. En ja, hij heeft de huwelijkspremie weer verhoogd. Cecil biedt elke man die zijn dochter kan verleiden tot heteroseksualiteit een koele 180 miljoen dollar. Gigi, die 34 jaar is, heeft publiekelijk verklaard dat zij zou willen dat haar vader accepteert dat zij met een vrouw getrouwd is en stopt met haar onder druk te zetten om met een man te trouwen. Het lijkt er echter op dat Gigi een handje heeft gehad in de waanideeën van haar vader. In 2012 schreef ze een brief aan haar vader die werd gepubliceerd in twee kranten in Hong Kong waarin ze hem om vergiffenis vroeg, omdat ze hem liet denken dat ze ervoor koos om lesbisch te zijn vanwege het tekort aan geschikte mannen in Hong Kong. Cecil geloofde zijn dochter blijkbaar op haar woord.

Zoveel drama

Dat is een hoop drama voor één familie. Het is zelfs zoveel drama, dat er in 2015 een netwerk in de Filipijnen een soap produceerde gebaseerd op Gigi en haar vader. Die heette “Rich Man’s Daughter”. Cecil Chao verdiende zijn miljarden als eigenaar van het beursgenoteerde bedrijf, Cheuk Nang. Zijn bedrijf ontwikkelt onroerend goed in Hongkong, Macau, Maleisië en Groot-China. Hij beweerde ooit met meer dan 10.000 vrouwen naar bed te zijn geweest. Cecil is een vaste waarde bij prominente openbare evenementen en feesten in de hogere sociale kringen. Hij heeft bijna altijd een nieuwe jonge vriendin aan zijn arm.

Bron: celebritynetworth

Beeld: YouTube America 2.0

Deze codes geven je toegang tot alle films en series die op Netflix staan

Dit zijn de 10 best betaalde voetbalspelers ter wereld