in

WTFWTF

32-jarige man geeft een fortuin uit om op een Koreaan te lijken

32-jarige man geeft een fortuin uit om op Koreaan te lijken
Beeld: Instagram @londonoli

In het leven zijn er personen die nog steeds op zoek zijn naar hun ware aard. Sommige vinden dat ze er goed uit zien, terwijl aan de andere kant er mensen zijn die voelen dat er iets mist. Denk maar aan iemand die als man geboren is, maar als vrouw door het leven gaat. En dit is ook het geval bij een 32-jarige ‘niet-Engelse’ man die een fortuin besteed heeft om op een Koreaan te lijken.

Fortuin uitgeven

Oli London is een 32-jarige man die jaren op zoek was naar zijn ware ‘Ik’. Die heeft hij gelukkig ook kunnen vinden. Wat hierbij wel benadrukt moet worden, is dat het vinden van zijne ware ‘Ik’ veel geld gekost heeft. Maar voor Oli was dit de moeite en heeft hij helemaal geen spijt ervan. Oli identificeert zich nu als koreaan, maar moest een aantal ingrepen doen om dit te kunnen bewerkstelligen. Daarnaast moest hij diep in zijn portemonnee gaan om de ingrepen te kunnen bekostigen. Om precies te zijn hebben de ingrepen hem om en bij € 152107.50 gekost. Zoals eerder aangegeven heeft hij geen enkele moeite gehad om dit bedrag neer te tellen.

Wil graag als Koreaan door het leven gaan

Oli London verdient zijn geld als influencer en heeft een groot aantal volgers. Op Instagram heeft hij 694,000 volgers en op zijn YouTube kanaal heeft 30,000 abonnees. Volgens Oli is hij geboren en opgevoed in Engeland. Om op een Koreaan te lijken heeft Oli meer dan 30 plastische chirurgische ingrepen gedaan. Naast de ingrepen heeft hij ook zijn wenkbrauwen, tanden en ogen laten veranderen. Omdat hij zich nu als koreaan identificeert, heeft hij ook ervoor gekozen om te kiezen voor een passende Koreaanse naam. Hij wil graag Ji-Min genoemd worden.

Bron: thelaughclub

Beeld: Instagram @Iondonoli

Man heeft 90% van zijn lichaam zwart getatoeëerd: laat nu ook zijn “aubergine” verwijderen

26-jarige doet honderden operaties om 'achterwerk' te vergroten

26-jarige doet honderden operaties om ‘achterwerk’ te vergroten