in

Vrouw woedend: ‘Buurvrouw besmeurd auto met hondenpoep vanwege parkeervete!’

Vrouw woedend: 'Buurman besmeurd auto met hondenpoep vanwege parkeervete!'
Beeld: TikTok @truerebelheartcoaching

Een vrouw is woedend geraakt omdat haar buurman een gemene streek met haar heeft uitgehaald. Het gaat namelijk om een parkeervete die tussen de twee speelde. Stel je voor dat je een ochtend wakker wordt en je ziet je auto besmeurd met hondenpoep. Dit zal je zeker niet willen hebben, maar het is precies wat de vrouw meegemaakt heeft.

Vrouw raakt heel erg woedend

De vrouw is woedend geraakt nadat ze terugkeerde naar haar auto en ontdekte dat een boze buurvrouw hondenpoep en kokend water over haar voertuig had gegooid. De vrouw in kwestie is moeder Natalie Mayers. Ze deelde de video op TikTok (@truerebelheartcoaching) om het internet deelgenoot te maken met wat ze heeft meegemaakt met haar buren. Het gebeuren deed zich voor in Toowoomba, Zuid-Queensland, Australië. Mayers parkeerde op een plek voor iemands huis, die een bordje aan haar poort had achtergelaten waarop stond dat niemand daar mocht parkeren. De vrouw had haar auto daar achtergelaten om naar haar werk te gaan, maar toen ze terugkwam, beweerde ze dat de huiseigenaar hondenpoep en kokend heet water over haar auto gegooid had.

@truerebelheartcoaching Someone reported my video as being abusive so tiktok are currently reviewing it. Anyone that saw the video I posted an hour ago will know that I infact stayed really calm and respectful the whole time. I was in shock that someone would pour boiling water and dog poo all over my car. Either way I’ll do another story with an update later too. #foryoupage #foryou #fyp #karensgoingwild #karensgonewild #karensoftiktok #karens #karen ♬ original sound – Natalie Mayers

Auto besmeurd met hondenpoep vanwege parkeervete

Mayers haalde snel haar telefoon tevoorschijn om de vrouw te filmen terwijl ze haar confronteerde met wat ze had gedaan. De vrouw gaf toe dat ze de hondenpoep en het water op de auto had gegoten, en wees op het bord waarop stond dat ze niet wilde dat mensen daar parkeerden als ze naar hun werk gingen. Ze stond erop dat haar acties gerechtvaardigd waren vanwege het bord. Zij vond dat er genoeg andere parkeerplaatsen op straat waren waar de werknemer kon parkeren. Maar ondanks haar bord is het plek een openbare legale parkeerzone, wat betekent dat Mayers daar legaal kan parkeren. De lokale politie heeft nu een onderzoek gestart naar het incident.

Bron: unilad

Beeld: TikTok @truerebelheartcoaching

zalmfilet

Mensen walgen als vrouw rauwe zalmfilet eet in de bus

ongesteldheid

Nieuwe TikTok Trend: ‘Ik geef planten water met ongesteldheid en smeer het op mijn gezicht’