in

B&Q medewerker verbannen uit alle winkels: ‘Scheldt collega’s vies en vuil uit tijdens zijn laatste werkdag!’

B&Q medewerker verbannen uit alle winkels: 'Scheldt collega's vies en vuil uit tijdens zijn laatste werkdag!'
Beeld: TikTok @TheBaldWelshy

Een medewerker van een Engelse winkel, B&Q genaamd, is verbannen. Hij is niet meer welkom in de filialen van de winkelketen. Zijn straf houdt nauw verband met zijn ontslag. Ontslag gaat voor iedereen op een andere manier aan toe. Sommige medewerkers gaan met eervol ontslag, terwijl anderen via de achterdeur het bedrijf of de organisatie verlaten. Maar deze medewerker heeft op een aparte manier zijn afscheid aangekondigd.

Medewerker mag geen van de B&Q winkels meer binnen!

De 18-jarige Adam Powis ging viraal nadat hij zichzelf filmde terwijl hij zijn collega’s vertelde dat hij net was ontslagen. Dit deed hij tijdens een dramatische klant aankondiging in een B&Q-winkel in Weston-super-Mare, North Somerset. Hij zei: “Dit is een klant aankondiging. Ik ben net ontslagen en B&Q zijn c**ts. F**k allemaal. Een fijne dag verder.” Adam, die aan het trainen is om personal trainer te worden, beweert dat hij werd ontslagen nadat hij buiten de aangewezen rookruimte van het winkelpersoneel rookte. Nu hij terugkijkt, geeft hij toe dat hij ‘irrationeel handelde’, maar zei hij boos te zijn omdat hij blijkbaar had gezien dat andere collega’s hetzelfde deed en niet op dezelfde manier werden gestraft.

@thebaldwelshy

♬ original sound – TheBaldWelshy

Scheldt collega’s vies en vuil uit

Adam, uit Bristol, zei: “Ik schaam me niet echt, maar mijn hart ging tekeer. “Ik was op weg naar buiten en ik dacht dat het grappig zou zijn, dus deed ik een beetje irrationeel. Ik dacht er niet echt over na. “Ik maakte een fout op het werk en toen gingen ze verder dan nodig was, dus ik was een beetje geïrriteerd. Het was niets ernstigs”. “Ik dacht niet dat ik het verdiende, omdat mensen ergere dingen hebben gedaan en ze zijn niet ontslagen. Ik heb andere collega’s zien [vapen buiten het aangewezen gebied] en daarom was ik een beetje verbijsterd.” Adam zei dat hij spijt heeft, omdat de video op TikTok te zien is.

Bron: ladbible

Beeld: TikTok @thebaldwelshy

Familie 'getraumatiseerd' na vondst grote spin in bananen!

Familie ‘getraumatiseerd’ na vondst grote spin in bananen!

fles bier

Man duwt een 7- inch fles in zijn achterste: “probeerde zijn zitvlak te krabben”