in

Comedian laat vrienden laxeermiddel drinken tijdens voetbalwedstrijd

Stian Blipp, comedian en presentator van een talkshow in Noorwegen, nodigde een paar vrienden uit voor een vriendschappelijk potje voetbal, met een wel heel aparte twist.

Laat vrienden een shot laxeermiddel drinken

De teams genaamd Poepelona en Diareal, bestonden uit andere comedians, en sporters zoals de ex-hockeyer Erik Follestad en voetballer Mads Hansen. De spelregels waren duidelijk: na het eten van een goed gevulde Noorse maaltijd moesten de mannen een shot laxeermiddel drinken. De wedstrijd zou niet stilgelegd worden als iemand, naar een van de opgezette wc’s naast het speelveld zou gaan, tijdens het spelen van de 15 minuten durende wedstrijd.

Kampioen

De eerste minuten gingen gemakkelijk, en er waren mooie kansen voor doelpunten voor beide teams, totdat het laxeermiddel begon te werken en de eerste spelers wanhopig hun benen wilden kruisen in de hoop de boel niet op het veld los te laten. Uiteindelijk was het dan Blipp zelf die als eerste eruit ging voor een pitstop achter het gordijn, gevolgd door Martin, waarbij beide mannen het kermend van de pijn hun behoeften deden.

Natuurlijk was het de geur die de wedstrijd voor de overgebleven spelers iets moeilijker maakte en al snel volgden de overige spelers een voor een tot er uiteindelijk bijna geen actieve spelers op het veld meer over waren. De kampioen van de uiterst spannende wedstrijd was Diareal, na 15 minuten wonnen zij met 4-3 van Poepelona.

Bron: Mancho

Vrouw staat oog in oog met uitgehongerde ijsbeer in angstaanjagende beelden

Stel laat discussie op social media oplaaien: ‘Ons huwelijk heeft regels’