in

Moeder deelt truc om dode planten ‘weer tot leven te brengen”

dode planten
Beeld: Unsplash/Pexels

Een moeder heeft duizenden likes ontvangen nadat ze haar €5-truc deelde over hoe je planten ‘weer tot leven kunt brengen’.

Planten tot levend brengen

Lisa Harvey uit Surrey was het zat dat haar buitenplanten constant stierven en wilde een goedkope en gemakkelijke manier vinden om dit te voorkomen. Na een korte brainstorm besloot de 45-jarige moeder dat de beste manier om haar planten er fris uit te laten zien, niet het gebruik van water of plantengeneesmiddelen was, maar simpelweg het bedekken van de dode, bruine bladeren met levendige groene spuitverf.

Lisa bedekte haar twee stervende planten met de verf en tot haar verbazing werkte het geweldig. Ze deelde de truc direct online en heeft tot nu toe meer dan 10.000 likes op haar bericht gekregen. “Ik kwam op het idee omdat ik niet erg goed ben in het in leven houden van planten,” zei Lisa, die persoonlijk assistent is voor kinderen met speciale behoeften. “Verder heb ik nepplanten en bloemen, maar dit waren de enige twee echte in mijn achtertuin en ze zijn allebei dood, dus het bespaart me om de planten uit de pot te halen.

Spuitverf

“Ik besloot wat spuitverf te kopen en te zien of het werkt. “Mijn man dacht dat ik gek was, maar het is ook zo snel, het kostte me niet lang, en ik heb nog wat verf over in het blik. “Het heeft me ook geld bespaard, want de verf kostte iets meer dan €5, en het zou me meer kosten om twee nieuwe planten te kopen.” Na het delen van haar truc online, werd Lisa overspoeld met reacties waarin haar slimme idee werd geprezen.

Een gebruiker zei: “Wat een idee, dat heb ik nodig voor mijn gras waar mijn honden het hebben vernield.” Een ander schreef: “Ik ben zo blij, ik ga het op de mijne proberen.” Een derde voegde toe: “Dit is wat ik moet doen, ik heb nog nooit in mijn leven een enkele plant in leven kunnen houden.” Een vierde reageerde: “Weet je wat ik dit weekend ga doen, ik heb gewoon ongeveer 10 blikken nodig en dan ben ik klaar.”

Lisa is overweldigd door de reacties op haar truc, die ze op Facebook heeft geplaatst. Ze voegde eraan toe: “Ik dacht niet dat het viraal zou gaan, ik dacht gewoon dat ik een paar likes en reacties zou krijgen, maar niets zoals dit. “Alle reacties waarin staat dat het een geniaal idee is, zijn grappig. “Zoveel mensen moeten net als ik hun planten laten sterven, dus ik ben blij dat ik niet de enige ben.”

Bron: Dailymail

Huiseigenaar plaatst video van pizzabezorger die klaagt over een fooi van 25% op een bestelling van $20

kassa

Moeder woedend na het opmerken van een ‘ongepaste’ display bij de kassa: ‘Laat onze kinderen met rust’