in

Vrouw vraagt scheiding aan één dag na huwelijk vanwege taart grap

huewelijk
Beeld: Pexels

Deze bruid vertelde over haar niet-zo-gelukkige huwelijk in een brief aan de adviesrubriek van Slate, Dear Prudence. Hierin legde ze uit dat ze vlak voor Kerstmis in 2021 trouwde, maar van plan was om eind januari 2022 weer single te zijn.

Scheiding 1 dag na huwelijk

Dat was duidelijk niet vanaf het begin haar plan geweest, maar ze realiseerde zich dat ze gewoon niet bij de man kon blijven met wie ze getrouwd was na een ongelukkig incident dat plaatsvond op hun trouwdag. Maar laten we eerst even terugspoelen. De vrouw legde uit: “Ik heb nooit om trouwen gegeven, maar ik was er niet tegen. Dus toen mijn vriend me in 2020 ten huwelijk vroeg, besloten we ervoor te gaan. “We namen elk ongeveer de helft van de verantwoordelijkheid op ons voor het organiseren van de bruiloft, maar ik denk dat ik redelijk was in het sluiten van compromissen als hij echt iets wilde.” De bruid gaf aan dat ze redelijk goed was in eerlijk zijn, maar ze had één ‘harde regel’ voor hun grote dag: “Hij zou geen taart in mijn gezicht wrijven tijdens de receptie.”

Het is onduidelijk waarom de vrouw niet mee wilde doen aan deze traditie – ik zou eigenlijk alles doen voor taart – maar ze had duidelijk een besluit genomen. Ze vervolgde: “Omdat hij een redelijke man is die me goed kent, deed hij dat niet.” In plaats daarvan deed hij iets veel dramatischer. De bruid zei: “Hij greep me bij mijn achterhoofd en duwde mijn hoofd erin. Het was gepland, want de taart was VERNIETIGD en hij had een heleboel cupcakes als back-up.”

Verwoest door de hele gebeurtenis zei de bruid dat ze de bruiloft ‘verliet’ en slechts een dag later vertelde ze haar nieuwe man dat ze ‘klaar’ waren. Daar blijf ik bij,” zei ze, maar ze kreeg tegenkanting van haar dierbaren. “IEDEREEN is bij elkaar gekomen om me te vertellen dat ik hem een tweede kans moet geven,” zei ze. “Dat ik overdrijf vanwege mijn problemen (ik ben erg claustrofobisch na een auto-ongeluk jaren geleden. En ik raakte absoluut in paniek toen ik in een taart werd geduwd en daar werd vastgehouden).

Hindernis

“Dat ik van hem hou (ook al voel ik dat nu helemaal niet), dat hij van mij houdt, en dat betekent dat ik niet bij de eerste hindernis moet opgeven. Dat wil ik niet, maar iedereen is zo eensgezind en vol vertrouwen in hun verzekering dat ik een vreselijke fout maak, dat ik me afvraag of ze gelijk hebben.” Na het lezen van de brief, reageerde Prudence om erop te wijzen dat haar vrienden en familie ‘niet degenen zijn die elke dag wakker moeten worden met een man wiens gedrag hen massaal uitschakelt’.”Dat zijn jullie wel,” schreven ze. “Dus je hoeft alleen maar naar jezelf te luisteren.”

Prudence beschreef het gedrag van de man als een ‘rode vlag over het niet respecteren’ van de bruid en voegde eraan toe: “Zelfs als dat niet zo was, is het feit dat je het echt niet leuk vond al genoeg. “Maak een mentale notitie over welke van je geliefden geen waarde lijken te hechten aan je geluk, en ga verder met je scheiding.” Neem het aan van dit koppel – als je partner geen taart in zijn gezicht wil op jullie bruiloft, luister dan naar hem.

Bron: Ladbible

mensen

Koppel nu ‘sterker dan ooit’ na regel om elkaar met nieuwe mensen te laten slapen

schatje

Vrouw scheidt van man en stuurt $ 8000 voor nieuwe schatje